ویدیو نداره..
خیلی حال داد
نمایش نسخه قابل چاپ
ویدیو نداره..
خیلی حال داد
بسیار زیبا استاد پاینده باشی
شعرش رو میذارید
نقل قول:
نوشته اصلی توسط AL222 [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
منم و شاخ غمی که تو دلم جوونه کردهمنو یاد خوبی تو که دلو دیوونه کردهمن و رنگ مخمل شب من و برق صد ستارهکه تو عمق تیرگی ها باز تو رو یادم میارهنباشی تو خاطر من مثل اینکه زندگی نیستمثل اینکه رنگ دریا آبی همیشگی نیستیاد من اگر چه نیستی تو رو با خودم میدونمچشم به راه مهربونیت تا ته دنیا میمونمروی شیشه می نویسم دیگه یه امید دیدارموندنی ترین مسافر تا ابد خدا نگه دار♫♫♫
منم و شاخ غمی که تو دلم جوونه کردهمنو یاد خوبی تو که دلو دیوونه کردهمن و رنگ مخمل شب من و برق صد ستارهکه تو عمق تیرگی ها باز تو رو یادم میاره
نباشی تو خاطر من مثل اینکه زندگی نیستمثل اینکه رنگ دریا آبی همیشگی نیستیاد من اگر چه نیستی تو رو با خودم میدونمچشم به راه مهربونیت تا ته دنیا میمونمروی شیشه می نویسم دیگه یه امید دیدارموندنی ترین مسافر تا ابد خدا نگه دار
مرسی سرعت العمل(sm10)(sm10)(sm10)
یا سیاوش....
برای خودت خدایی..
حرف نداری استاد.
جووونه ، نسخه FLAC
[فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
[فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
کنسرت برلین قمیشی با کیفیت 480p
Uploadboy
Trainbit
متاسفانه در قسمتی از آهنگ که شعر تکرار میشود (نیمه دوم) شعر دوباره خوانده نشده و صدای ضبط شده نیمه اول آهنگ شنیده میشود و فقط با یک تنظیم متفاوت، سعی بر القای تفاوت شده است، موردی که در آهنگ های بچه های دبیرستانی دیده میشود و اصلا حرفه ای به نظر نمی آید.نقل قول:
نوشته اصلی توسط !..:: joker ::..! [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
من همه کارهای سیاوش را گوش داده ام، در هیچ کدام همچین چیزی نبوده است