یه پست... (sm98)نقل قول:
نوشته اصلی توسط daniyal [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
نمایش نسخه قابل چاپ
یه پست... (sm98)نقل قول:
نوشته اصلی توسط daniyal [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
ديروز داشتم تو مجله در مورد فوايد سير ميخوندم ، اينقدر خاصيت داشت كه حتى آخر مجله تأكيد كرده بود خانوما به آقايون هفته اى دوبار سير ِبدن، حالا نفهميدم کدوم سیرو میگه(sm70)
ﻣﻮﺭﺩ ﺩﺍﺷﺘﯿﻢ ﺩﺧﺘﺮﻩ ﺗﻮ ﺟﻤﻊ ﻓﺎﻣﯿﻞ ﮔﻔﺘﻪ: ﯾﻪ ﻣﺰﺍﺣﻢ
ﺳﯿﺮﯾﺶ ﺩﺍﺭﻡ ﺩﺳﺖ ﺍﺯﺳﺮﻡ ﺑﺮﻧﻤﯿﺪﺍﺭﻩ !!!
.
.
.
.
ﭘﺴﺮ ﺧﺎﻟﺶ ﮔﻔﺘﻪ ﺯﺭ ﻧﺰﻥ ﻓﻘﻂ ﯾﻪ ﺗﮏ ﺯﻧﮓ ﺯﺩﻡ ﺷﻤﺎﺭﻩ
ﺟﺪﯾﺪﻡ
ﺑﯿﻔﺘﻪ
ﺧﻮﺩﺕ 4 ﺭﻭﺯﻩ ﭘﯿﺎﻡ ﻣﯿﺪﯼ
(sm98)نقل قول:
نوشته اصلی توسط pirana [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
بریم اونجا که شباش ،هواپیما سقوط نکنه تو هواش...(sm98)
الان پسرا اونقدر دیر ازدواج میکنن که مورد داشتیم پسره رفته خواستگاری ...
.
.
دیده مادرزنش قبلا دوست دخترش بوده!!
روزه گرفتم کسم گشنش
شد پردمو خورد
بهونه...(sm98)
پردم تو چشم بود, چشمش زدن پردم پاره شد (بهونه خرافی)(sm98)
پردمو نذر کردم ,حاجتمو گرفتم
پزشکی قبول شدم (بهونه درس خونا)
دزد افتاد خونمون , چیزی پیدا نکرد ببره پردمو برد(بهونه از سر ناچاری)(sm98)
عادتم بهم خورده , ترشحاتم اسیدی شده پردمو سوراخ کرده(بهونه منطقی)
یارو به جای سمنو حنا میخوره میره دکتر دکتر میگه چی شده؟میگه هیچی نپرس فقط میدونم تو دلم حنا بندونه تو کیونم بله برون
[فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
[فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
ه پیرمردی هم هست میشینه پارک محلمون،همیشه ام سخت معتقده ک؛
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
دکل های ایرانسلو مرحوم رضا شاه نصب کرده :)))))
خانومایی ک ساپورت میپوشین با مانتو کوتاه،پریـــــ(sm70)ودم هستین
یه فکری به حال برجستگی نوار بهداشتیتون کنین(sm2)
کامپیوتر دخدر همسایه مون خراب شده.
بنظرتون کانــــ ـــ ــدوم چه طعمی ببرم؟؟؟(sm49)
میدونستین کیــ ـ ـون به زبان یونانی میشه "فه"؟؟!؟!؟
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
حالا فهمیدین؟؟(sm49)
دخترا دوتا دشمن بیشتر ندارن :
1- دوس دختر سابق دوس پسر جدیدشون
2- دوس دختر جدید دوس پسر سابقشون
جمله سنگین بود یک صلوات عنایت بفرمایید (sm132)
زن باس وقتی از دست عاغاش عصبانیه سرش داد بزنه بره یه زنجیر بیاره بره طرف عاغاش زنجیرو بندازه دور گردن خودش بده دست عاغاش با چش غره به عاغاش بگه داگی یا فورقونی؟ :|
از این به بعد باید در خونه هامون بزنیم : لعنت بر پدر مادر هواپیمایی که در این مکان سقوط کند :))
زن اومد مغازه گفت ١ كيلو بادمجون بده
بعد گفت اقا بادمجونت تخمي نيست كه!!
.
.
.
.
.
من غيب شدم مغازه داره مثل مهران مدیری زُل زد تو دوربین :|
يعني در اين حد كه پاركينگ رو تفكيك جنسيتي كردن.پاركينگ بانوان و پاركينگ آقايان...شايد فكر ميكنن اگه ماشين يه آقا اگزوز ماشين خانومه رو ببينه ترمز دستيش سيخ بشه...!
روزی میرزا سبزواری
از شاگردان بحرالعلوم به سفارش
حاج شیخ عبدالوهاب مشیر خراسانی
به همراه حاج آقامیرزا محمد تقی تربتی فیض آبادی
و حاج سید علی نقی نراقی معروف به ملک المتکلمین
خدمت استاد حاج میرزا آقا ابو الحسن حضور یافتن
ایشان تشریف نداشتن همگی برگشتن
آیا میدانستید
اگه بهاره رهنما ، رابعه اسکویی و سرلشکر فیروزآبادی با هم بگوزن
کره زمین 25 درجه از مدار خودش خارج میشه!
ﺍﺳﻢ ﺁﺧﻮﻧﺪﻩ ﺭﺣﻤﺖ ﺑﻮﺩﻩ،
ﺁﺧﺮ ﺗﻤﺎﻡ ﺳﺨﻨﺮﺍﻧﯿﺎﺵ ﻣﯿﮕﻔﺘﻪ
.
.
.
.
.
.
ﻭ ﺧﺪﺍﻭﻧﺪ ﺑﯿﺎﻣﺮﺯﻩ ﭘﺪﺭﺍﺗﻮﻧﻮ ﻭ ﺭﺣﻤﺖ ﺑﮑﻨﻪ ﻣﺎﺩﺭﺍﺗﻮﻧو(sm14)
ﺁﯾﺎ ﻣﯿﺪﻭﻧﺴﺘﯿﺪ ﺍﮔﻪ ﮐﻮﮐﺎﮐﻮﻻ ﺭﻭ ﺑﺮﻋﮑﺲ ﮐﻨﯿﺪ ﭼﯽ ﻣﯿﺸﻪ؟؟؟
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
ﻣﯿﺮﯾﺰﻩ ﺯﻣﯿﻦ!!!
ﻧﻪ : ﺟﻮﻥِ ﻣﻦ ﻣﯿﺪﻭﻧﺴﺘﯿﺪ؟؟؟
ﺧﺘﺮﻩ پی ام ﺩﺍﺩﻩ عزیزم ﭘﺴﺘﺎت ﻋﺎﻟﯿﻪ
ﺑﻮﺱ ﺑﻮﺱ ﻋﺎﺷﻘﺘﻢ ﺟﯿﮕﺮ !!!
ﺑﻪ ﻧﻈﺮﺗﻮﻥ ﺑﮑﻨﻤﺶ ﯾﺎ ﺟﻨﺒﻪ ﺩﺍﺷﺘﻪ ﺑﺎﺷﻢ؟؟؟(sm49)
ﺯﻥ: ﺧﯿﻠﯽ ﺑﺰﺭﮔﻪ
ﻣﺮﺩ : ﺍﺷﮑﺎﻝ ﻧﺪﺍﺭﻩ ﻋﺎﺩﺕ ﻣﯿﮑﻨﯽ
ﺯﻥ: ﺧﺐ ﺍﺯ ﭘﺸﺖ ﺩﺭﺩﻡ ﻣﯿﺎﺩ
ﻣﺮﺩ :ﺟﺎﺑﺎﺯﻣﯿﮑﻨﻪ ﻃﻮﺭﯼ ﻧﯿﺴﺖ
ﺯﻥ: ﻧﻤﯿﺨﻮﺍﺍﺍﺍﺍﺍﺍﻡ
ﻣﺮﺩ : ﻣﮕﻪ ﺧﯿﻠﯽ ﺑﺰﺭﮔﻪ؟ !
ﺯﻥ: ﺍﺍﺍﺍﺍﺍﺍﺧﺨﺦ ﺁﺭﺭﺭﺭﺭﻩ
ﻣﺮﺩ : ﭘﺲ ﺷﻞ ﮐﻦ ﺭﺍﺣﺖ ﺑﺮﻩ ﺗﻮﺵ
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
ﻣﻨﻢ ﺍﻭﻟﺶ ﻓﮏ ﻣﯿﮑﺮﺩﻡ ﺍﻧﮕﺸﺘﺮﯼ ! ﮐﻔﺸﯽ,ﻟﺐ
ﺍﺳﯽ,ﭼﯿﺰﯾﻪ ﻭﻟﯽ ﻣﺘﺄﺳﻔﺎﻧﻪ ﺣﺪﺳﻤﻮﻥ ﺍﺷﺘﺒﺎ
ﺑﻮﺩ ..... ﮐﺮﺭﺭﺭﺭﺭﺭﺩﺵ، ﻣﻴﻔﻬﻤﻲ
ﮐﺮﺩﺩﺩﺩﺩﺩﺩﺩﺩﺩﺵ
قزوينيه به زنش ميگه ديشب ازهميشه بهتر بودی! زنه ميگه:خدا مرگم بده ديشب بچه رو وسط خوابونده بودم!
من رنگمو دوس ندارم
.
.
.
.
.
.
خواجه نصیرالدین طوسی