تیم هفته اول مسابقات نه دفاع راست داره نه چپ نه دقاع وسط نه هافبک خلاق (sm25)
نمایش نسخه قابل چاپ
تیم هفته اول مسابقات نه دفاع راست داره نه چپ نه دقاع وسط نه هافبک خلاق (sm25)
بازم لیدم (sm59) از اولین بازی فصل دنبال این بود داور براش گل بزنه (sm2)نقل قول:
نوشته اصلی توسط A M I R [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
(sm59)
[فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
دومین بچه کریستینا تو راهه
[فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
دوران سوم هنری در ده ی دوم فعالیت هنری (sm70)من نوشته بودم دوره ی سوم فعالیت سجاد عوضش کرد دوباره من اضافه کردم بهش شد ایننقل قول:
نوشته اصلی توسط Chavosh [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
(sm132)دولم برای همتون تنگ شده بود (sm127)(sm111)
(sm3) میکس و مستر کوشان حداد برای حمید عسکری
چه انتظاراتی از یه کلوچه خور داری (sm2)نقل قول:
نوشته اصلی توسط A M I R [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
خالی میبنده(sm70)نقل قول:
نوشته اصلی توسط MrA_Chavoshi [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
چطور نمیشه (sm70) همینطور که وارد ده ی سوم فعالیت هنریش شده.وارد دهه ی دوم فعالیت حرفه ایشم شده یدگهنقل قول:
سال چه ربطی به دوره داره آخه
هر 5 سال تقریبا یه دوره بود