از لذت های دنیوی و اخروی خودت رو محروم کردی(sm2)نقل قول:
نوشته اصلی توسط MrCrow [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
پس بیاد در اغوش من(sm59)
نمایش نسخه قابل چاپ
از لذت های دنیوی و اخروی خودت رو محروم کردی(sm2)نقل قول:
نوشته اصلی توسط MrCrow [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
پس بیاد در اغوش من(sm59)
Salam @[فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
در وصف کریستینقل قول:
نوشته اصلی توسط _Khashi_ [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
گر در یمنی چو با منی پیش منی
گر پیش منی چو بی منی در یمنیمن با تو چنانم ای نگار یمنی
خود در غلطم که من توام یا تو منی
من اونقدر غریبم که گفتن ندارهنقل قول:
نوشته اصلی توسط Hadi [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
آغوشت رو باز کن میخوام شیطانیت کنم (sm120)نقل قول:
نوشته اصلی توسط Mehdi [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
آره زدم 8 هزار تومن ازم گرفت ولی کارش خیلی درسته ! (sm70) میخوای تا عکس بدم توام به یه نون و نوایی برسی تو این شب جمعه (sm2)نقل قول:
نوشته اصلی توسط Mehdi [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
الدنگها چقدر زر میزنید برید بخوابید(sm70)
در پستو رو باز کردی هادی زده بیرون (sm2)نقل قول:
نوشته اصلی توسط Rasoulh111 [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
اغوش من بازه بازه هر کاری می خوای بکن اما می ترسم شیطان از من فرار کنه(sm2)نقل قول:
تو زر بزن (sm2)نقل قول:
نوشته اصلی توسط Rasoulh111 [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
بیا بیا که مرا با تو ماجرایی هست (sm2)نقل قول:
نقل قول:
نوشته اصلی توسط Hadi [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
مرسی عزیز اما اگه کار داری یا خوابت میاد میخوای بری بخوابی مزاحم استراحت نشم باشه فردا (sm127)
رئیس اومد دیوث تا میبینه بحث داغ میشه سریع میپره وسط (sm2)نقل قول:
من برم بخوابم بدجور خوابم میاد از 8صبح مغازه بودم تا 10.30 شب فردا هم باید برم حسابها درست کنم (sm27)
الان حس مدل بودن می کنی دیوث(sm2) اره بیا اون ور اب تا اختلاط کنیم(sm30)نقل قول:
تو کم بودی فقط (sm2)نقل قول:
من توشه ره سفر را بسته ام(sm2)نقل قول:
بابا امیر و خشی عکس فرستادن حالا دیگه مگه تا صبح خوابم میبره خواب از سرم پرید فک کنم برسه به مرز 48 ساعت (sm2)نقل قول:
نوشته اصلی توسط peyman.2012 [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
این دیگه ک.ی.ونش شده دروازه چین تو و مهدی با هم برید توش اخ هم نمیگه(sm2)نقل قول:
تو هم با اون اواتارت(sm2)نقل قول:
نوشته اصلی توسط _Khashi_ [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
دست که میبردی به کوله بار سفر ...نقل قول:
کریستوفر نولان هم موبایل نداره (sm132)
دخیل می بستم(sm81)نقل قول:
حسش نیست .... همین جا بچه ها دارن میگن دیگه حال کن (sm2)نقل قول:
مث عاشقای ندید بدید اس میدین (sm2)نقل قول:
نوشته اصلی توسط peyman.2012 [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
اینبار یه جوری میکنمت که نولان ازت یه فیلم 8 قسمتی با پایانی باز بسازه(sm2)نقل قول:
نوشته اصلی توسط R A S O O L [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
به لاستیکی دختر نداشته ام مردک مقوا (sm2)نقل قول:
نوشته اصلی توسط R A S O O L [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
دیوث این کجا و ان کجا(sm2)نقل قول:
می خوایی من حسش رو منتقل کنم(sm30)
پایان باز دوست داری ؟؟؟ (sm2) برو بخواب عمویی فردا باید حساب کتاب دادن هاتو بررسی کنی (sm2)نقل قول:
میر انجمن هم موبایل نداره (sm59)نقل قول:
(sm81)
سلام عزیزم (sm10)نقل قول:
نوشته اصلی توسط Ramy [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
شرمنده من یه لحظه رفتم واسه آپلود .... چرا غریبی میکنی ؟ توام بیا یه چیزی بگو (sm127)
بچه ها اینم رامی مث خودتون گله .... که الانم در کشور سوئد زندگی میکنه (sm128)
(sm120) خیلی خوبه با ریش. الان هنوزم داره.نقل قول:
نوشته اصلی توسط Rmin [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
نه الان هستم (sm120)
آقا ما میریم تا یه ده روز بعد.بدی خوبی دیدید فعلا حلال کنید.(sm10)
به سلامت (sm10)نقل قول:
نوشته اصلی توسط AmirHossein98 [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
(sm10)نقل قول:
نوشته اصلی توسط AmirHossein98 [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
البته یادم نمیره (sm50)
این ویدیوی شادمهر چه ادیتی بود که تمومی نداره (sm2)
خدایی عین داداشم باشه خیلی بچه خوبیه فقط یه خورده ساکته (sm74)
@[فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...] (sm10)نقل قول: