علیرضا کجایی ؟؟؟؟؟؟؟؟؟
نمایش نسخه قابل چاپ
علیرضا کجایی ؟؟؟؟؟؟؟؟؟
امروز روز ولنتاین بود ؟(sm120)
اره روزه عشق خارجیا بود البتهنقل قول:
نوشته اصلی توسط Milad [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
واسه ما 29 بهمن روز سپنتا
كد خدايي كه گمان كرده خداي ده ماست(sm81)
كد خدا نيست...خدا نيست....بلاي ده ماست(sm81)
عشق خارجیا به ما چه ربطی داره ؟(sm120)نقل قول:
نوشته اصلی توسط shimaa [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
رضا صادقی 16 ترک ؟(sm2)
قشنگ میخواد سی دی رو پرکنه .دمش گرم دنبال پول حلاله (sm2)
مگه اطلاع نداری ؟؟؟ غرب زده ایم دیگه (sm120)نقل قول:
نوشته اصلی توسط Milad [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
[فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
ما را به عشق چکار ؟(sm120)نقل قول:
نوشته اصلی توسط shimaa [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
بیلمیریم (sm120)نقل قول:
اون فيت نيست ، يه نوع مكمل هست ، مثل يكي از آلات موسيقي كه ميخواد حس رو به شنونده منتقل كنهنقل قول:
وات ؟(sm120)نقل قول:
نه فیته !نقل قول:
نوشته اصلی توسط cl!nt [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
(sm77)نقل قول:
بگو خسیسم چیزی نمی خرم انقدر خودتو نزن به وات و کیلو وات ُ اینا (sm120)نقل قول:
تو عمرم واسه کسی کادو نخریدم و نخواهم خرید ولی این به خسیسی بر نمیگرده (sm120)نقل قول:
حسین کجاست بعد از دربی در دسترس نیست (sm120)
(sm2)بایرن داره فوتسال بازی میکنه
لیگ تخمکی المانه دیگه (sm120)نقل قول:
نوشته اصلی توسط Chavosh [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
(sm70)چرت نگو ما به ارسنال 8 تا زدیم مگه لیگ تخمی بود تیم قوی باشه اینجور میشهنقل قول:
6 تا هم از سیتی خوردید (sm120)بعضی نتایج اتفاقیه مثل اون 6 تا یا 8 تا ولی اینکه هیچ تیمی تو لیگ عرضه شکست دادن یه تیم قوی رو نداشته باشه که لیگ نیست دیگه (sm120)نقل قول:
نوشته اصلی توسط Chavosh [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
الان لیگ انگلیس قشنگیش به خاطر بازیکناش نیست به خاطر هیجان لیگشه که حداقل 5 تا تیم با کیفیت داره که میتونه تو اروپا بازی کنه نه مثل المان که جز بایرنش همه تیماش سوراخن (sm120)
(sm120)شما هم 6 تا از بارسا خوردیننقل قول:
بهم خوردن کنسرت بنیامین در وین به دلیل بمبگذاری
در میانه های برگزاری کنسرت تعداد 100 نفر نیروی پلیس با حضور در سال محل برگزاری حاضران در کنسرت را به بیرون هدایت کردند.
گفته می شود پلیس وین گزارشهایی مبنی بر بمب گذاری در محل برگزاری کنسرت را دریافت کرده است.
پلیس به یک خودرو مشکوک بوده است.
تاکنون گزارش های رسمی در این باره منتشر نشده است و مسئولان برگزاری کنسرت بنیامین توضیحی نداده اند.
بنیامین پس از این اتفاق در بین مردم حاضر شد و برای شان آواز خواند که با استقبال گرم حاضران همراه شد.
احتمالن تنظیمای خیلی خوبی برای کنسرت چارتار میزنن اینهمه استقبال میشه کلا با فضای البوم فرق میکنه چون الکترونیکه
صدای این بشرم خوبه ملت حال میکنن
گفتا که می بوسم تو را ، گفتم تمنا می کنم گفتا اگر بیند کسی ، گفتم که حاشا می کنم گفتا ز بخت بد اگر ، ناگه رقیب آید ز در گفتم که با افسونگری ، او را ز سر وا می کنم گفتا که تلخی های می گر نا گوار افتد مرا گفتم که با نوش لبم ، آنرا گوارا می کنم
درگیریفیزیکی در تمرینپرسپولیس(گزارشتصو� �ری)
http://www.varzesh3.com/news/?itemid=1203706&title=
وحشین اینا
Hozier cover - Take Me To Church (sm50)عجب ملودی ای
Coldplay - Ghost Stories Live 2014 (2014)
تصویریش هست؟
پروانه ها ورژن باختری (sm50)
مممممممممم
گزارش میثاقی (sm2)
لاشی فک میکنه فان فوتبال 120 اجرا میکنه
فراموش کن کی به دادت رسید
فراموش کن خوب بودم یا بــــــد (sm118)
ولنتاین همگی هم مبارک (sm10)
[فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
(sm118)
تنها بودن یه کابوس شومه عزیزم(sm74)
(sm2)دهن میثاقی سرویس چه تیکه هایی میندازه دیشبم میگفت این دایی سوباسا داییش بود دیگه همن که میرفت برزیل (sm70)
ارهنقل قول:
نوشته اصلی توسط MrA_Chavoshi [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
الی ...
ب ن و ی خ ا م