گلابم که لو رفته ماکت بوده ..گفته کلی حرف داره که بعد \خش آلبوم می زنه
نمایش نسخه قابل چاپ
گلابم که لو رفته ماکت بوده ..گفته کلی حرف داره که بعد \خش آلبوم می زنه
بردیم این ست رو (sm137)
بزارش(sm10)
در مورد کنسرتم گفته..خیلی چیزا رو نمی تونه باز کنه
علیرضا بازم بگو(sm74)
محسن گفته هر چی سوال دارید ب\رسید این عنا دارن قربون صدقه می رن (sm25)
یکی نوشته محسن من شکست عشقی خوردم ..جواب داده خوب باش و زندگی کن ...این شد سوال آخه
آلبوم همش راک نیست ..دو سه تاش راک بقیه اسلو و سبک های دیگه
(sm1)نقل قول:
نوشته اصلی توسط Al!rezA [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
عجب خبرایی(sm118)
(sm2)
نگو ک از خودت نوشتی؟(sm74)نقل قول:
نوشته اصلی توسط A M I R [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
رئال (sm2)
پ درسته (sm70)نقل قول:
نوشته اصلی توسط A M I R [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
من چیزی نگفتم باو (sm2)
اینستا چرا اینجوریه زده 300-400 تا کامنت ولی 10-20 تاشو نشون میده (sm98)
من به خاطر اينكه موضوع فيلم به اعتياد و آثار مخربش در خانواده ها بودن و صد البته محسن تنابنده عزيزم هم بسيار عالي نقش آفريني كرده بودن اين تيتراژ و قبول كردم (sm120)
من ازش در مورده تیزر یا دمو پرسیدم ...اگه اینا بزارن جواب میده
مارو کیوس گیر آوردین؟(sm74)(sm2)
سلام محسن جان ، تیزر یا دمویی از البوم پخش میشه ؟
منم منم (sm132)نقل قول:
نوشته اصلی توسط AkbaR [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
می دانم می دانم(sm120)نقل قول:
نوشته اصلی توسط Al!rezA [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
رفت فک کنم (sm70)نقل قول:
نوشته اصلی توسط AkbaR [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
آقا ما اینجا چغندریم ؟ (sm70)تیزر داره دیگه
1 ساعت دیگه میاد فیس (sm120)نقل قول:
با این سوال اشاراتی بنمود زیرپوستی که تیزر کی میاد (sm70)نقل قول:
نوشته اصلی توسط Sajjad [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
دو تا آهنگ کوتاه قرار نبود تیزر باشه مگ؟
یره می دونم می خواستم بپرسم کی میاد باونقل قول:
نوشته اصلی توسط Sajjad [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
تاریخ انتشار قطعی بشه دو سه روز بعد تیزر پخشه
فقط خداکنه اتفاق بدی نیفته (sm25)
(sm132)
محسن بهم جواب داد ..گفت به سجاد بگو یه سر بیاد استودیو یه چیزی زیر میز جا گذاشته برداره (sm2)
(sm70)
(sm2)ما که رفتیم ، *** لق دگران (sm59)نقل قول:
محسن ازم پرسید از ممر کیون بلبلی خبر نداری؟ (sm2)
الان محسن رفته یه استودیویی دیگه خدا هم نمیدونه کجاست (sm2)
سجاد لاشی تولدت با سعید توو یه روزه (sm120)
ترک لیست(sm50)
اتفاقا میخواستم ازت بپرسم که سعید تولدشو درست زده یا نه (sm120)نقل قول:
پارسال بود فکر کنم ، سعید واسم نوشته بود تولدت مبارک عزیزم ، همونو واسش کپی زدم (sm70)
اینی که با بهروزن گویا استوديو موزه موسيقيهنقل قول:
تواین هفته خبر قطعی آلبوم و میدم خیلی دیر نمی شه
آلبوم زودتر از محرم میاد
محسن
(sm2)فسیل