خب خدا بخیر کنهنقل قول:
نوشته اصلی توسط ebihamed [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
نمایش نسخه قابل چاپ
خب خدا بخیر کنهنقل قول:
نوشته اصلی توسط ebihamed [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
اسم آهنگش؟نقل قول:
نوشته اصلی توسط me16 [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
سفر
اهنگش قشنگ بود.موزیک ویدئوش هم قشنگ بود.
مشکل اصلی از هنرمند خودتونه که یه شعر مهد کودکی رو قبول میکنه
منم که باشم سوارش میشم
از این حرفت خوشحال شدمنقل قول:
فکر کنم خودتم فهمیدی من چه ذهنیتی دارم همیشه هم گفتم شادمهر باید کاراشو خودش انجام بدهنقل قول:
نوشته اصلی توسط Farbod-7 [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
فقط اون موقعم میگفتم مقصر خودشه خواسته ی خودشه یه هنرمند در لول شادمهر نباید درکش برسه چه شعری رو نخونه چه ملودی رو نخونه؟
لعنت به اون ارشادی که باعث کج رفتن شادمهر شد
باید بپرسم ازش، اون موقع روم نشد بپرسمنقل قول:
نوشته اصلی توسط entehaa [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
میپرسم، میگم
آقا من از همینجا فاتحه این آلبوم و خوندم...خداراشکر ک این آخرین آلبومش با این گروه مافیاست
ربطش به ارشاد چیه؟ مگه بعد رفتنش اهنگهای تاپی نداد؟نقل قول:
الان چند ساله دیگه شادمهر داره مسیر رو اشتباه میره و اتفاقا از موقعی شروع شد که زالو صفتان چسبیدن بهش
انتخاب واسه شادمهر از همون اول هم محدود بود الان دیگه حق انتخاب زیادی نداره
مازیار خادمی رو دوستان حیفش کردن...
دارن از تنهایی شادمهر نهایت استفاده رو میبرن
آقای فرشباف که ادعا دارن هوادار شادمهر هستن و سایت نسل شادمهر رو راه انداختن و زیر آب دیگران رو زدن واسه زدن چهارتا خبر از شادمهر و گفتن که تا وقتی که بحث پول نیست هوادار شادمهرم، الان یادشون رفته اوت حرفها
زندگی ها خرج داره ولی این حق رو نداره که با خاطرات این همه آدم بازی کنه و بخاطر زندگی خودش نابود کنه کسی رو که نابغه این موسیقی مسخره ایرانی هست...
ما قبلا حرفهامونو زدیم و به نتیجه نرسیدیم
تا وقتی که این آقایان هستن متاسفانه شادمهر انتخابی نداره چون دستش بستس
امیر مافیاباف ی آلبوم را بخاطر ی ویدئو عقب انداخت..چقدر این آدم کثیفه(sm102)
اصلا این آهنگ ارزش ویدئو کردن نداشت درست مثل قلب من
من از اول هم ذهنیتم به شما بد نبودنقل قول:
تا کی میخوایید اینجا به فرشباف خورده بگیرین بیاین زیر پیجش یه حرکتی بزنیم
فقط فحش و توهین نکنید تا فکر نکنه دشمن شادمهریم. میدونم بی اثره ولی لااقل فکر نکنه ما نفهمیم
[فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
شادمهر از همون آلبوم خیالی نیست کارهاش بالا و پایین داشته تا همین الاننقل قول:
نوشته اصلی توسط Hobbit [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
متاسفانه من از ترانه ی قلب ساعتی خوشم نمیومد این دیگه رو دست اون بلند شدنقل قول:
نوشته اصلی توسط Farbod-7 [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
منم هر چه از قلب ساعتی دفاع کردم به خاطر تنظیمش بودنقل قول:
سالی که اهنگ نوازش اومد چقد دویدم تنظیمی که شادمهر زده گیر بیارم
مهران جمالی راد گفت تنظیم شادمهر خیلی قشنگتر بود پیانو رو هم داده بودن یه نوازنده معروف داخلی زده بود اسمش یادم رفت اونم غیر اون دمو که با کیفیت اچ دیشو گیر اوردم اصلشو نشد
اگه اشتباه نکنم رضا تاجبخش بودن
اره دقیقانقل قول:
نوشته اصلی توسط Hobbit [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
(sm172)
تف تو شرفت فرشباف
انتقاد اگه نتيجه اي هم داشته باشه انتقاد محترمانه ست (sm127)
ادعاي يه نفر در مورد ترانه سراي اين كار هم چيزي رو ثابت نميكنه (sm10)
ترانه اش کیه نوشته (sm148)F.N
زن فرشباف مافیا(sm120)نقل قول:
نوشته اصلی توسط mohammadho3in [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
(sm2)نقل قول:
نوشته اصلی توسط masoud741 [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
(sm120)
جالبه که الان چند صفحه پیش نظراتتونو میخوندم،میگفتی همه چی خوبه،اهنگ خوبه،بعد شد متوسط،،حالا شد ویدیو مسخره،،یکم ثبات داشته باشین،،یکی میگه تنظیم ادامه میدمت بد بوده چون هاشمی تنظیم کرده،خب بگید تنظیم خوب مد نظرتون چه فاکتورایی داره که اون نداشت،یادمه ادامه میدمت که اومد هیچکس فک نمیکرد تنظیم هاشمی باشه و همه به به چه چه میکردن،تا فهمیدن تنظیم کنندش اونه گفتن چقدر بد و داغونه.نقل قول:
نوشته اصلی توسط masoud741 [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
این اهنگم یه آهنگ معمولی بود که تنظیمش مثه بقیه ی تنظیمای سعید زمانی خوب بود،شعرش اصلا خوب نبود ولی خب واسه همچین سبک موزیکی خیلی نباید انتظار شعر سنگین داشت،ملودی ام معمولی بود و در کل اهنگیه که میشه در حد اهنگ«عقل و عشق» در حد اون بود..خوبیش بازم متفاوت بودنش نسبت به کارای قبلیش بود...نسبت به آهنگای این روزای خواننده های دیگه خیلی ام بهتره ولی عالی نیس،و کار «سرنوشت» به نظرم فوق العاده بود از همه نظر وشادمهری بود کاملا.
ولی شاید دلیلی که خیلی با این اهنگ حال نکردم اینه که درگیر البوم علیرضا عصار شدم این چندروز مخصوصا سه تا اهنگ«نوجوونی» و «اصلا به من چه» و«منتظر بودم» و اللخصوص«نوجوونی» خیلی فراتر از اهنگای این چند وقتس.
فقط میتونم بگم:
حیف صدای زیبای شادمهر (sm25)
فربد جان واقعا نوازش رو با تنظیم خود شادمهر داری؟ حتی یه تیکه کوچیک؟ اگه هست ممنون میشم بذاری همینجانقل قول:
یعنی گوش ندادی؟نقل قول:
نوشته اصلی توسط nimamusic [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
نه متاسفانه(sm25) همون ورژن اصلی رو گوش داده بودم. اصن خبر نداشتم! قبلنا خیلی دنبال ابی نبودم :)نقل قول:
الان برات میزارمنقل قول:
نوشته اصلی توسط nimamusic [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
نقل قول:
[فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
دیروز فضا اینجا آرامش داشت امروز اومدم دیدم الان همه چقدر عصبانی ان .. همینکه تو این تیم تولید آلبوم تصویر یه تنظیم کننده هست که رو به صعود بوده و در حال پیشرفته خیلی خوبه .. حداقل دلمون خوشه یکی از همکاران شادمهر یه خورده کارشو بلده کاش بقیه اعضای تیم هم به جای سقوط کمی پیشرفت میکردن و بهتر میشدن .. درسته زیاد از این آهنگه بدم نیومده اما با شنیدن این سه آهنگ که از آلبوم تصویر پخش شده نظرم داره راجع به آلبوم تجربه کن عوض میشه .. امیدوارم بعد از پخش آلبوم تصویر نیایم و در مقایسه با آلبوم تصویر بگیم آلبوم تجربه کن عجب شاهکاری بود یا نگیم که کاش آهنگای این آلبوم هم مثل تجربه کن بود .. این سه تا آهنگ باعث شدن متوجه شم که تجربه کن حداقل از لحاظ ترانه خیلی بهتر از تصویر بوده تا الان و منی که مخالف سرسخت اون آلبوم بودم تا الان با شنیدن این سه آهنگ جدید دارم به همون راضی میشم .. ترانه ها چرا اینطوری شدن؟ امیدوارم آهنگای دیگه آلبوم تصویر تو ترانه غنی تر باشن و نظرم 180 درجه تغییر کنه .. من منتظرم باقی آهنگارو بشنوم که انشالله از اینها راضی کننده تر و قشنگ تر باشن و این آلبوم صرفنظر از این سه آهنگ یه سرو گردن از تجربه کن بالاتر باشه .. به امید اون روز .. خودتونو زیاد حرص ندین . آهنگش اونقدرام بد نیست .. فقط ترانه اش شبیه آهنگ ترس میمونه البته ورژن ضعیفتر آهنگ ترس هست ..
عــــالی...(sm127)نقل قول:
(sm127)نقل قول:
بدون صدای تیزر هم دارم تو هارد نیست پیدا کردم میزارم
(sm10)
همون تیزر که اول دادن؟! یا یه چیز دیگهسنقل قول:
همونهنقل قول:
نوشته اصلی توسط me16 [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]