زیبای نازنینم
چقدر پَر میکشد دلم
به هوای تــو
انگار تمامِ پرنده های جهان ,
در قلبم آشیانه کرده اند
نمایش نسخه قابل چاپ
زیبای نازنینم
چقدر پَر میکشد دلم
به هوای تــو
انگار تمامِ پرنده های جهان ,
در قلبم آشیانه کرده اند
الهی
چون آتش فراق داشتی
آتش دوزخ از چه برافراشتی
و خدا می داند
چینی نازک تنهایی ما
نازک نیست ...
خواهی آهسته بیا
خواه با جوش و خروش ...
دلتان قرص و قوی ؛
هر چه چینی باشد
جنسِ تنهایی ما ،
چینی نیست ...
آه ای شاعر خوب
عصرتان سیری چند
خرقه پوشان همگی مست گذشتند وگذشت
قصه ی ماست که در هر سر بازار بماند
(sm115)
در حال حاضر 6 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (3 کاربران و 3 مهمان ها)
- [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]،
- [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]،
- [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
(sm88)
دیروز رفتم پارک دیدم یه دختره خیلی غمگین رو نیمکت نشسته و به زمین نگاه میکنه
.
.
.
رفتم یه گل چیدم و دادم دستش
پرسید: ماله منه؟
گفتم بله
یه لبخند گوشه ی لبش نشست
.
بعد رفتم به باغبون گفتم: اون دخترو میبینی اونجا نشسته؟ هر روز میاد گلهای پارک رو میکنه!
.
.
.
باغبون هم با بیل افتاد دنبالش
.
پس چی!!!
فکر کردی من اهل این جلف بازیام؟؟
فقط میخواستم ببینم یه دختره غمگین با چه سرعتی میتونه بدووه [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...] [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
ﻣﯿﺪﻭﻧﯿﺪ ﭼﺮﺍ ﺧ__ﺎﯾﻪ ﭘﻮﺳﺘﺶ ﭼﺮﻭﮐﻪ؟ !
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
ﭼﻮﻥ ﭘﯿﺮﺵ ﮐﺮﺩﯾﻦ ﺑﺲ ﮐﻪ ﻫﻤﻪ ﻣﺸﮑﻼﺗﻮﻧﻮ ﺭﯾﺨﺘﯿﻦ
ﺳﺮﺵ ﻭ ﮔﻔﺘﯿﻦ ﺑﻪ ﺗ___ﺨﻤﻢ
دختره عکس وایبرش با شورت و سوتینه..... .
.
.
.
.
.
.
.
مخشو زدم رفتم سرقرار اومدم باهاش دست بدم گفت:
دستتو جمع کن خوشم نمیاد.....
گفتم چرا????
گفت منم واسه خودم ی اعتقاداتی دارم.
.
.
.
.
.
.
...
الان اومدیم شاه عبدالعظیم.
.
نماز بخونیم بر میگردیم [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
. وقتی یه دختر عینکی می شه.. دوستاش :
وای عزیزم چقدر بهت می یاد چقدر خوشمل شدی
وقتی یه پسر عینکی میشه...
دوستاش: کمتر ج_____ق بزن بدبخت داری کور میشی!!
تجربه میگه همزمان با 25 تا دختر دوست بودن درحالی که به همه قول ازدواج دادی ریسکش از خوابیدن زیر چرخای تانکِ در حال حرکتم بیشتره :))
[فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
ﺩﺧﺘﺮﻩ ﭘﺴﺖ ﮔﺬﺍﺷﺘﻪ "ﺍﻣﺸﺐ ﺩﻟﻢ ﮐﻤﯽ ﻣﺮﮒ ﻣﯿﺨﺎﻫﺪ "
ﭘﺴﺮﻩ ﺯﯾﺮﺵ ﻧﻮﺷﺘﻪ
ﺍﺗﻔﺎﻗﺎ ﻣﻦ ﺍﻣﺸﺐ ﺩﻟﻢ ﮐ~ﺲ ﻣﯿﺨﺎﻫﺪ
ﺑﯿﺎ ﻃﻮﺭﯼ ﺑﮑﻨ___ﻤﺖ ﮐﻪ ﺑﻤﯿﺮﯼ
[فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
پسره شلوارش در مياره به يه دختر ميگه:!!! دلت بسوزه از اينا نداري !!!!
.
.
.
.
.
.
.
.
دختره دامنشو ميزنه بالا ميگه: ك(sm142)ونت بسوزه!!!
مامانم گفته: اينو كه داشته باشي ميتوني يه عالمه از اونا داشته باشي
حرفش منطقیه سرود ملی لطفأااااا [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
به دوست دخترم پیام دادم:کجایی چکار داری میکنی؟
.
.
.جواب داده:روی کاناپه لم دادم دارم اسنک میخورم و تی وی نگاه میکنم
.
.
.
.
.
.
ازسر کوچشون رد شدم دیدم شلوار کردی باباشو پوشیده داره بامامانش فرش میشوره :| :|
دختره پست گذاشته دیگه جایی برای گریه کردن ندارم
.
.
.
.
.
.
.
رفتم کامنت گذاشتم جا از من گریه کردن با تو
.
.
نمیدونم چرا دیگه پست هاش باز نمیشه [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
دختره اد کردم, گفت فقط حرفاى از کمر به پايين ممنوع
.
.
پرسيدم سايز سينه هات چنده!?
بلوکم کرد!!!
.
.
.
.
.
عایا مم_ه هاش تو خشتکش بود؟؟...
عايا من زير قولم زدم ؟؟ [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
ﺩﯾﺷﺐ ﺭﻓﺘﻢ ﺳﯿﻨﻤﺎ !!
.
.
ﺩﯾﺎﻟﻮﮔﺎﯼ ﺩﺧﺘﺮ ﭘﺴﺮﯼ ﮐﻪ ﮐﻨﺎﺭﻡ ﻧﺸﺴﺘﻪ ﺑﻮﺩﻥ ﺗﻮ ﺳﯿﻨﻤﺎ :
.
.
ﺩﺧﺘﺮﻩ : ﻧﺒﺎﯾﺪ ﺍﻋﺪﺍﻡ ﺑﺸﻪ
ﭘﺴﺮﻩ : ﻋﺰﯾﺰﻡ ﻣﻄﻤﺌﻦ ﺑﺎﺵ ﺍﻋﺪﺍﻡ ﻧﻤﯿﺸﻪ
ﺩﺧﺘﺮﻩ : ﻗﻮﻝ ﻣﯿﺪﯼ؟
ﭘﺴﺮﻩ : ﺁﺭﻩ ﮔﻠﻢ ﯾﻪ ﺑﻮﺱ ﺑﺪﻩ ﺣﺎﻻ
مملكت نيس كه،ديوونه خونه اس [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
شنـــــــــــــــــــــــ ــبه (sm137)(sm201)
وای دیونه خونس اینجا(sm1)نقل قول:
نوشته اصلی توسط Lost Queen [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
لپتاپت خراب شده خوشحالی میکنی(sm120)
چش شده مثلا؟؟؟نقل قول:
نوشته اصلی توسط Lost Queen [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
ویندوزش پریده میخوای لپتاپ عوض کنی؟؟؟؟
واقعا مرفه بی دردی(sm120)
همین که این گفت(sm70)نقل قول:
نوشته اصلی توسط pirana [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
(sm120)نقل قول:
نوشته اصلی توسط pirana [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
پیشاپیش مبارک(sm127)(sm127)(sm127)نقل قول:
نوشته اصلی توسط ehsansalehi [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
مبارک باشهنقل قول:
نوشته اصلی توسط ehsansalehi [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
جعفر ساکت و بی حرکت گوشه اتاق نشسته بود ، چشمانش نغمه غم انگیزی را تداعی میکرد ، به گلهای کم رنگ قالی زل زده بود و اشک در چشمانش حلقه زده بود که خواهرش از راه رسید و داد زد :.................. مامان بیا جعفر ریده
دیروز تو مسیر یک پیرمرده پیاده میرفت، سوار ماشینش کردم، برگشت گفت:دست شما درد نکنه ما قدیما این مسیر رو با خر میرفتیم، الان داریم با شما میریم!نفهميدم تشكر كرد؟!خاطره بود؟!يا قصد تخريب ما رو داشت؟!y
ﺍﺻﻔﻬﺎﻧﯿﻪ ﺩﺳﺘﺸﻮﯾﯿﺶ ﻣﯿﮕﯿﺮﻩ ﻣﯿﺮﻩ ﺗﻮﺍﻟﺖ
ﻋﻤﻮﻣﯽ ﻣﺮﺩﻩ ﻣﯿﮕﻪ 300 ﺗﻮﻣﻦ ﺍﺻﻔﻬﺎﻧﯿﻪ
ﻣﯿﮕﻪ ﭼﻪ ﺧﺒﺮﺍ ﻣﯿﺮﻡ ﺧﻮﻧﻪ ﻣﯿﺮﯾﻨﻢ ﺩﯾﮕﻪ.
ﺗﺎ ﻣﯿﺎﺩ ﺑﺮﻩ ﺩﻭﺑﺎﺭﻩ ﺩﻟﺶ ﻣﯿﮕﯿﺮﻩ ﺑﺮﻣﯿﮕﺮﺩﻩ
ﺩﺳﺘﺸﻮﯾﯽ ﻣﺮﺩﻩ ﻣﯿﮕﻪ 1000 ﺗﻮﻣﻦ ﻣﯿﮕﻪ ﺗﺎ
1 ﺩﯾﻘﯿﻘﻪ ﭘﯿﺶ 300 ﺗﻮﻣﻦ ﺑﻮﺩ ﭼﻪ ﺧﺒﺮﻩ؟؟
ﻣﺮﺩﻩ ﻣﯿﮕﻪ ﻫﻤﯿﻨﻪ .
ﻫﯽ ﻣﯿﺮﻩ ﻭ ﻣﯿﺮﻩ ﻣﯿﺒﯿﻨﻪ ﺩﯾﮕﻪ ﻧﻤﯿﺘﻮﻧﻪ
ﻃﺎﻗﺖ ﺑﯿﺎﺭﻩ ﺩﻭﺑﺎﺭﻩ ﻣﯿﺮﻩ ﺩﺳﺘﺸﻮﯾﯽ ﻣﺮﺩﻩ
ﻣﯿﮕﻪ 2500 ﺗﻮﻣﻦ ﺍﺻﻔﻬﺎﻧﯿﻪ ﻣﯿﮕﻪ ﺑﻪ ﺟﻬﻨﻢ
ﻣﯿﺮﻡ ﺩﺳﺸﻮﯾﯽ ﺣﺪﺍﻗﻞ ﻧﻤﯿﺮﯾﻨﻢ ﺑﻪ ﺧﻮﺩﻡ....
ﻣﯿﺮﻩ ﺩﺳﺸﻮﯾﯽ 10 ﺩﻗﯿﻘﻪ ....
ﻧﻤﯿﺎﺩ...
20 ﺩﻗﯿﻘﻪ ....
ﻧﻤﯿﺎﺩ...
ﺧﻼﺻﻪ ﻣﺮﺩﻩ ﻣﯿﺮﻩ ﺩﺍﺧﻞ ﺩﺳﺸﻮﯾﯽ ﻣﯿﺒﯿﻨﻪ
ﺍﺻﻔﻬﺎﻧﯿﻪ ﺧﻮﺩﺷﻮ ﺩﺍﺭ ﺯﺩﻩ ﯾﻪ ﻧﺎﻣﻪ ﻫﻢ
ﻧﻮﺷﺘﻪ ...
ﺍﺩﻣﯽ كه ﮔﻮﺯ رو از ﮔﻮﻩ ﺗﺸﺨﯿﺺ ﻧﺪﻩ همون ﺑﻬﺘﺮﻩ ﮎ ﺑﻤﯿﺮﻩ!!!
[فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...][فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...][فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
کی گفته دیفرانسیل و انتگرال هیچ جای زندگی به درد نمیخوره..... ؟؟؟!!
.
.
.
.
.
بنده خودم تمام شیشه های خونمونو با جزوه اینا پاک کردم
خیییییییییلی هم تمیز کرد اتفاقا
خوشبختی واقعا به پول نیست
جان؟!
زر نزنم!؟
چشم!?