هارمونى زرد(sm50)
نمایش نسخه قابل چاپ
هارمونى زرد(sm50)
یه نفر سم به قمریا داده
یه نفر میز خودکشی چیده
دست نامرئی یه بی صورت
پر پروانه ها رو قیچیده.
اون هیولای چندهزار ساله
بازم از قلب آینه ها اومده
خون رو گیتار لال پاشیده،
رگ هادی پاکزادو زده.
تو یه دستش یه قیچی هارو
تو یه دستش یه ماژیک قرمز
تنها چن تا کلمه رو بلده:
نه، نمی شه، اجازه نیست، هرگز!
گربه ی شاخ دار عهد عتیق
دشمن کفترای چالاکه.
این جا هر کس که آسه آسه نره
جاش زیر چن تا فرقون خاکه.
ساعت خواب رفته می زنگه
شاعری گم شده تو معدن شک.
شبیه آخرین فلامینگو
تاکسیدرمی شده تو حوض نمک.
مشت می کوبه هی به مردمکاش،
قرص می بلعه مغزشو بکشه.
دل تیرخورده ی تو خالکوبیش
به همین وعده های کهنه خوشه.
روی رؤیاشو خاک پوشونده
جای اسمش سه نقطه می ذارن.
آرزوهاش جوون جوون مردن
حلقه گلها براش مث دارن.
مومیایی زنده ای اینجاس
که تو تابوت غم فسیل شده.
مثل موسای بی عصایی که
غرق موجای مست نیل شده.
عین یه جای زخم ناجوره،
مثل ماهی سیاه ذهن صمد.
مثل یه اسب تو دل اتوبان،
مثل گیتار برقی تو مشهد.
باید از آینه ها فرار کنه
از دهن بستن و مجاز شدن
شکل درهای یه سـوپر مارکت
پیش پاهای هر کی باز شدن.
با دوتا چشم باز مرده ولی
روبروشو هنوز می بینه.
روی تختش عروس عزراییل
که بله می گه، گل نمی چینه.
با دهنبند خوندن آسون نیست،
ساز بی سیم، شمع خاموشه.
شب بخیر! شاعر تب و کابوس!
آلبومت بعد مرگ می فروشه!
یغما گلرویی
(به هادی پاکزاد ... (sm172))
(sm172)
البوماى هادى پاکزاد رو ندارى!؟ @[فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
(sm77)نقل قول:
نوشته اصلی توسط Meysam Molaei [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
داداش نکن این کارو
من ی جنیوس خریدم 12 ساله داره کار میکنه
کیفیت اسکنشم عالیه
نقل قول:
نوشته اصلی توسط SaSan69 [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
یه دونه سی دی بیش تر نه داره .
باقی شون توی نت mp3 پخش شدن .
همون 1 دونه هم گیرم نیومد . (sm74)
نقل قول:
نوشته اصلی توسط SaSan69 [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
نقل قول:
نوشته اصلی توسط Meysam Molaei [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
مارک و مدلِ اسکنر مهم نیست .
فقط و فقط حواست باشه که اسکنرِ کابلِ برق جدا داشته باشه .
یعنی سیمِ برقش از سیمِ اطلاعاتش ( USB اش ) جدا باشه .
95 در 100 اسکنر های جدید فقط 1 سیم دارن .
تو دنبالِ مدل های قدیمی ترِ هر مارکی باش که کابلِ برقِ جدا گانه داشته باشه .
قیمت هم از 400 تا 500 حرفه ای به حساب میاد . از 500 به بالا دیگه فقط برای گرافیست های فوقِ حرفه ای کار برد داره .
ولی اگه عشقی دلت می خواد برای اسکنر 5 میلیون هم پول بدی ، خیالی نیست . . .
چون برای عشق دیگه پول مهم نیست . . . (sm10)
(sm50)
والا بغير اينجا نمى تونم جايى دانلود کنم يعنى قبول ندارم(sm50)نقل قول:
نوشته اصلی توسط Saber [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
نقل قول:
آرمین تاپیکش رو قبلن زده .
منم از همین جا دانلود کردم .
آرمین فکر کنم از وب سایت رسمی یِ هادی پاک زاد کارا رو گرفته بود .
نمی دونم الان وب سایتش کار می کنه یا نه .
یه سرچی بزن . اگه وب سایتش کار کرد که هیچ . اگه نه کرد بگو برات آپ شون می کنم . (sm19)
[فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
(sm50)
[فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
نقل قول:
نوشته اصلی توسط Saber [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
مرسى داداشم(sm19)
فايل منقضى.... (sm50)
(sm59)
فرانک عمیدی (sm50)
متنش رو هم تازه دیدم (sm81)
نقل قول:
قربونش برم(sm81)
ديروزم بدن من ترند بالاى توييتر بود(sm50)
میثم جان ممنونم بیادم هستی دمتگرم . همه عزیزان موزیک باران مثل (sm10)
چشمام میسوزه قرمز شده لب تابم عشع تولید میکنه نمیذاره درست ببینم.
هم ترس با جنونم اما خبر نداری
جامونده از تو پیشم یه زخم یادگاری
یغما(sm50)
میثم جان ممنونم حسابی وقت میذاری واسه اسکن کاور ها با کیفیت بالا اهمیت میدی دمتگرم کیف کردم
انشاالله دستگاه اسکنر باکیفیت فوقالاده بخری(sm127)
(sm50)سیگار منو بدبختم کرد
وقت میزارم فرشید جان چون شما ها بهترین هستید و باید بهترین ها را داشته باشید.نقل قول:
نوشته اصلی توسط blac [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
رفقای بارانی من خیلی برای من عزیز و قابل احترام هستن الخصوص ساسان و الخصوص ساسان (sm50)
ممنونم انرژی مثبت میدی دمتگرم کارت درسته(sm127)
نقل قول:
مخلصم ميثم جان(sm127)
ما که هيچ و پوچيم(sm50)
محصورِ غمِ خفتهی چشمان تو بودم
من «موسوی» بسته به زندان تو بودم
چون شیر شجاعی به خروشیدن و از صدق
من «مهدی کروبی» دستان تو بودم
با گریهی تو خون به دلم میشود و باز
من «کاظم صدّیقی» احزان تو بودم
تا باز تو تأیید کنی، عاشقیام را
من «جنّتی» گوش به فرمان تو بودم
در کینه و خشم تو اِذا زُلزِلَت الارض
من «خاتمی» سیّد خندان تو بودم
اعدام شدم وقت سحر با لب خونین
من کشتهی «خلخالی» دندان تو بودم
با دلبریات شهرهی آفاق شدی، من
«مصباح» پس پردهی پنهان تو بودم
باید چه کنم مصلحتت نیست، نظامم
من «هاشمی» جملهی ارکان تو بودم
بی مهر و وفا و کرم و لطف تو ای جان
من آن «وطن» بی سر و سامان تو بودم ... (sm50)
فرهاد رنجبرراد ...
(sm27)
ما سالار خودمون هستیم ساسان هیچ و پوچ آخوند هستش(sm70)
سایکوپت = آخوند
@[فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...] (sm176)
(sm2)نقل قول:
ماله کی هست این؟
نقل قول:
نوشته اصلی توسط yaran [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
دقیق نمی دونم . توی فیس پوکِ کامبیز حسینی گذاشته بودش . (sm59)
فکر کنم مالِ همین 2 ، 3 هفته ی اخیر باشه . (sm51)
قسمتِ 0014 عالی بود ، عبّاس میلانی . . . (sm50)
مربوط به سال گذشته و ليگ جهانى واليبال بازى ايران و لهستان و اينم داف هاى محترم لهستانى هستن(sm51)
عموميلانى رو دوس دارم شديد(sm127)نقل قول:
اما. جديدا صص مى. گه و نااميدمون کرده(sm54)
شام آبدوغ داشتیم، پیاز هم بود...(sm61)
اینم رقصای بین دو نیمه (sm59)
(sm50)
بنده خدا این دوتارو نگا (sm120)
خو حق دارن قهرمان نمیشن دیگه
وای چقدر دخترِ لخت(sm79)(sm79)(sm79)
اولین آلبوم حامد همایون این هستش همه اشتباه فکر میکنن دوباره عشق هستش
- (sm50)