پوستر حامتین
خسته از روزای غمگینه بدون ِ دفاع (sm172)
نمایش نسخه قابل چاپ
پوستر حامتین
خسته از روزای غمگینه بدون ِ دفاع (sm172)
یاد شیرینت به دستم تیشه ی فرهاد داد
دین وعقل وزهد مارا یک شبه برباد داد
من نه خود عاشق شدم یادین ودل راباختم
زلف مشکینت به ما دلدادگی رایاد داد
در دلم مسکن گزیدی خوص به حالت یارمن
شکرایزد چون ترا یک خانه ی آباد داد
وصل او خواهم خدایا گشته ام مشتاق او
چون کنم بادل که دل برقامت صیاد داد
شب زیبایت فرخنده باد عشقم
چای داغ خوردم سقف دهنم کمپلت آویزون شد(sm176)نقل قول:
نوشته اصلی توسط Herzeleid [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
درست میگن ، صمد مرفاوی هم 2500 داده این نرم افزارو خریدهنقل قول:
نوشته اصلی توسط ^Amin^ [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
آلبومش با 11 تراک میاد به زودی ، یه آهنگ هم خونده اسم امیر مافیاس
(sm25)
[فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
(sm2)نقل قول:
نوشته اصلی توسط ^Amin^ [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
این نرم افزار کجاست من میخوام فردا البوم بدم شدید نیاز دارم(sm59)
فرناز مجیدیشون با صدای ارمین 2afm می خواد البوم بده سجاد جان !!! زمستون میاد ۱۰ تراک با هاشم بیک زاده هم فیت دادن انگارنقل قول:
نوشته اصلی توسط Sajjad [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
ذوست عزیز من بی شوخی سوال کردم انتظار داشتم ی جواب خوب بگیرمنقل قول:
نوشته اصلی توسط Sajjad [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
نقل قول:
نوشته اصلی توسط HO33E!N [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
اگر خونه شربت دیفن هیدرامین موجوده یه قاشق بریز تو دهنت یکی 2 دقیقه نگه دار خوب میشه (sm176)
الی این کیه؟نقل قول:
نوشته اصلی توسط Chavosh [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
هلوهاش مصنوعیه(sm128)