[فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
ارزون تره ..صفش کوچیکتره ..
نمایش نسخه قابل چاپ
[فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
ارزون تره ..صفش کوچیکتره ..
میگن دو سیمکارته خوب نیس که
بعدشم این 700 بید که گفتم نهایت 600
(sm173)آخه هر اجراش واسه یه کنسرتهنقل قول:
نوشته اصلی توسط Chavosh [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
کو لینک
ارزش داره ..صفحه 5 اینچ ..بازم صبر کن ..من سر فرصت نیگا کنم ..نقل قول:
نوشته اصلی توسط Chavosh [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
[فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]نقل قول:
نوشته اصلی توسط MrA_Chavoshi [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
[فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...](sm25)
امیرهوشنگ ابتهاج متخلص به «هـ.الف.سایه» بر اثر بیماری ذاتالریه در بیمارستانی در کلن آلمان بستری شد.
نمی دانم چه می خواهم بگویم
زبانم در دهان باز بسته ست
در تنگ قفس باز است و افسوسکه بال مرغ آوازم شکسته ست
لینک مستقیمش موشکل داره اون زیپا رو بده امیر برات سر فرصت بزنه سرور خودت مستقیم ویدیو رو بگیر این زیپا بدبختی داره
من بازياي بارسا و رئال ميبينم فكر ميكنم تو تمرينات سخت تر بازي ميكنن تا جلو اين تيمانقل قول:
نوشته اصلی توسط Milad [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
ولي وقتي بوندس ليگا ميبينم تازه ميفهمم لاليگا چقدر ليگ خوبي داره (sm120)
ممد علیزاده
من یك تراك از آلبوم آقای محسن چاوشی را دوست داشتم؛ اگر اشتباه نكنم تراك یك آلبوم ایشان بود. ماهان بهرامخان را هم فرد بااستعدادی میبینیم اما هنوز آلبوم او را گوش نكردم. انشاءالله فرصت شود آلبومش را گوش میدهم و نظرم را در مورد آلبوم اعلام میكنم اما نظرم درمورد خودش این است كه استعدادی بود كه فكر میكنم یكمقدار دیر به عرصه موسیقی پاپ وارد شد. دوستی با او ندارم و فقط صدایش را میشناسم اما برایش آرزوی موفقیت میكنم.
(sm2)بهنود فدوی
چه عجب ملت همیشه در صحنه بالاخره یه خودی نشون دادن
وقتی کنارم نیستی هر جا برم سرده
اصلا سفر یعنی کسالت،خواب، خمیازه
مازندران مثل یه خوزستانه که با خاااک
هر بچه ای هر شب یه آدم برفی میسازه...
دریای وحشی، آسمون خسته از بارون
تو نیستی اینجا، طبیعت با خودش قهره
قبلا فقط شک بود ، حالا مطمئنم که
غمگین ترین شهر خدا تهران نه، نوشهره...
علیرضا یه گوشی خوب به منم معرفی کن دیگه ؟؟ (sm178)
17 گوشی محبوب 2015
١٧- بلکبری کلاسیک
16- فایرفون آمازون
١٥- نوکیا لومیا ٨٣٠
١٤- اچ تی سی وان M٨ برای ویندوز
١٣- سامسونگ گلکسی نوت ادج
١٢- آیفون ٥S
١١- الجی G٣
١٠- گوگل نکسوس ٥
٩- سونی اکسپریا Z٣
٨- سامسونگ گلکسیS٥
٧- نکسوس ٦
٦- وان پلاس وان
٥- موتوX
٤- اچ تی سی وان(M٨)
٣- گلکسی نوت ٤
٢- آیفون ٦ پلاس
١- آیفون6
علی اصحابی هم از دزیره خوشش اومده بودنقل قول:
پوپولیست در مجلس ترحیم گرفتار میشود
مایلی سایرس در مجلس ترحیم مادر احمدی نژاد
بودجت در چه حدیه؟نقل قول:
نوشته اصلی توسط shimaa [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
صالحی در مراسم ترحیم خودزنی میکند
1 تومان فقط اچ تی سی نباشهنقل قول:
نوشته اصلی توسط Navid [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
شیما سر فرصت می گم بت
باشه مرسینقل قول:
نوشته اصلی توسط Al!rezA [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
اگه اندرویدی میخای :نقل قول:
نوشته اصلی توسط shimaa [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
اکسپریا c3 عالیه یکی از فامیلامون خریده راضیه ازش تازه اومده به اندروید 5 آپدیت میشه به نظر من بهترین گزینس البته خودم z3 campact دارم
بی تو پرسه زدنو تو شهرشب هادوسدارم بی توموندنو تو رویا تک وتنها دوسدارم
وقتی از دست خودم خسته میشم بایادتو
گریه کردنو به حال دل رسوا دوسدارم
بی تو تکرار عبورخاطراتو دوسدارم
توشبا شمردن ستاره هاتو دوسدارم
هرچی میگفتی از''عشق وعاشقی''یه قصه بود
توکجایی که هنوز اون قصه هاتو دوسدارم
دوسدارم با یاد تو دل از غما جدا کنم
دوسدارم یه بار دیگه به چشات نگاه کنم
دوسدارم صدا کنی اسم منو از ته دل
دوسدارم یه بار دیگه اسمتو صدا کنم
بی توخسته شدن ازخستگیامو دوسدارم
حالاکه نیستی همین دلتنگیامو دوسدارم
دلخوشم فقط به اینکه ساده ازتومیگذرم
اما توخیال نکن سادگی هامو دوسدارم
مداوای گونه نادر "اورانگوتان" در اندونزی
خیلی ممنونم از لطفت (sm93) میره تو گزینه هامنقل قول:
نوشته اصلی توسط Navid [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
تا چی بخوای از گوشی
کسی قرارداد فسخ نکرده تا حالا(sm98)
چجوریاس ؟
جریمه؟
کامنت اول (sm2)نقل قول:
نوشته اصلی توسط Q_MARS [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
شیما لومیا 930 بخر همه چیش خوبه تازه یه دوست پسر هم بهت میده (sm120)کسی تا حالا از کورتانا چیزی شنیده ؟(sm120)
930 که به بودجشون نمیخوره (sm70)830 ولی گزینه خوبیه یا حتی 735 (sm174)نقل قول:
نوشته اصلی توسط Milad [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
البته فکر نکنم علاقه ای به وین فون داشته باشن (sm120)
مطابق با اخبار رسیده هیولا در مراسم اسکار امسال اجرا دارد
الی هستی ؟
کلا خانواده لومیا یه کلاسی دیگه داره (sm120)هرکی تو منوش میره یه ساعت کف میکنه (sm120)نقل قول:
نوشته اصلی توسط Herzeleid [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
مارسلو هم پرید (sm120)زیدان بازی بعد فیکسه (sm120)
اصن عاشق همینم که خاصه و برعکس بعضی برندا خز نشده (sm120)نقل قول:
میلاد دقیقا به چی میخندی!!؟؟؟!!!!نقل قول:
شیما ؟