فاک داور (sm50)نقل قول:
نوشته اصلی توسط Milad [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
نمایش نسخه قابل چاپ
فاک داور (sm50)نقل قول:
نوشته اصلی توسط Milad [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
(sm2)(sm2)نقل قول:
کدوم لباستونه امشب میلاد ؟
کاش صورتیه باشه (sm59)
پسر جوانی که برادر ناتنی خودش رو که با انجام عمل جراحی، تغییر جنسیت داده و حالا دختر شده،[فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
بشدت دوست میدارد و با او مخفیانه نامزد کرده میگوید: «حنا» الان دوست دختر من است
اما خانواده و اطرافیان من عشق ما دوتا رو نمی پذیرند و من ناچارم رابطه خودم و «حنا» رو از اونها پنهان کنم
اتلتیکو مساوی کرد که :|
منچستریونایتد 0 : 1 وست برومویچ 62 ' پاتريک مکنير [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...] 63 ' [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...] يوناس اولسن 74 ' وين روني [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...] 74 ' روبين فانپرسي [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
این ضربدرا یعنی چی؟!(sm120)
پنالتی خراب کردن فکر کنمنقل قول:
نوشته اصلی توسط MIRLORD [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
(sm50)
آره...فن پرسی پنالتی خراب کرده.
(sm2) مگه جنسیت رو میشه عوض کرد ؟