نوپو(sm120)
نمایش نسخه قابل چاپ
نوپو(sm120)
نه داداش اینا که گذاشتی نمیتونه تابت کنه صدای واقعیش اینجورهنقل قول:
نوشته اصلی توسط MrA_Chavoshi [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
تو به من بگو چرا هیچوقت کنسرت نمیزاره؟؟؟؟ یا جلو تلوزیون نمیاد؟؟ (دلیلش همینه دیگه)
[فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
کاش امشب جای فیلم و سریال میوه میگرفت(sm172)نقل قول:
نوشته اصلی توسط SINA [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
خشایار فلاحی(sm120)
الی میگن یکی از شرکای پخش نامردی کرده چن جا پخش شده بهادر از آلمان زنگ زد پلیس رفته مغازه ها رو بسته (sm2)
صداش واقعی نیست به درک ملتو خر میکنه به درکنقل قول:
نوشته اصلی توسط ^Amin^ [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
شما گوش نکن بزار ما با صدای افکتی حال کنیم باید در موسیقی این مملکتو تخته کرد که یه خواننده افکتی ریده به کل اونایی که صدای واقعیشونه و هیچ گهی نیستن و دوست دارم و هوایی شدم و دروازه دنیا و تیغ و یه دفتر یه کاغذ میخونن(sm3)
از شما با 14,116 نوشته بعید این حرف(sm25)نقل قول:
نوشته اصلی توسط ^Amin^ [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
(sm2)فرداش مصاحبه محسن : شایعه است !نقل قول:
نوشته اصلی توسط SINA [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
اسپانیا 2-0 جلوئه خوشحال باش(sm174)نقل قول:
نوشته اصلی توسط mohammad [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]