کاش فقط ایکاش (sm172)نقل قول:
نوشته اصلی توسط HO33E!N [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
نمایش نسخه قابل چاپ
کاش فقط ایکاش (sm172)نقل قول:
نوشته اصلی توسط HO33E!N [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
(sm77)ماشالا برد فکری شما خیلی بالاست (sm2)نقل قول:
نوشته اصلی توسط ^Amin^ [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
من نمیدونم باید چند نسل از شما رو تحمل کنم
اینقد نقل نگیرین بکنین تو گونی بره
به تخمم(sm3)تیمی که همش بارسایی باشه باید درشو گل گرفت من تیمی میخوام که رائول و مورینتس نوک حملش ایکر دروزاه بانش مندیتا هافبکش و هیرو دفاعش باشه(sm3)نقل قول:
محسن فقط نشسته این یه چی بگه فرداش بگه اینجور نبوده (sm2)نقل قول:
نوشته اصلی توسط Chavosh [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
(sm30)نقل قول:
نوشته اصلی توسط SINA [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
من میخواستم کمی کسخلش کنم دیدم ادامه بدم کسخلم میکنه رفتم سراغ نقدم (sm2)نقل قول:
نوشته اصلی توسط Chavosh [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
(sm2)(sm2)نقل قول:
نوشته اصلی توسط SINA [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
الان داری توهین میکنی دیگهنقل قول:
نوشته اصلی توسط mohammad [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
دارم متل آدم باهاتون بحت میکنم نمیتونید بحت کنید جواب ندید
درضمن تو به ابی و سیاوش و داریوش و معیین و شادمهر و حالا اینا خارج کشورن ولی داخلیا یگانه و علیزاده و صادقی و.... ریدن؟؟؟
نسل ها میان و میرن فقط الی پابرجاست(sm120)نقل قول: