از خودت آپارات دیگه فکر کنم اون هفته چهارشنبه بود
نمایش نسخه قابل چاپ
از خودت آپارات دیگه فکر کنم اون هفته چهارشنبه بود
آپارا که لینک دانلود نداشت ..
یکی یه پروکسی معرفی کنه خوب باشه ..
من که رفتم مثل دانلود از یوتیوب بود اون بالا اومد دانلود فایل منم زدم دانلود کردنقل قول:
نوشته اصلی توسط !M?sbh؟! [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
پروکسی بدین ..
همینه که میگه رو بهش بدید.نقل قول:
نوشته اصلی توسط !M?sbh؟! [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
3 تا گرفتم (sm120) 2 تا برای روز مبادا ...نقل قول:
نوشته اصلی توسط Changed [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
خوبیش اینه هر وقت نیاز داشتی روش کلیک میکنی فعال میشه! بلافاصله نیست.
@[فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
به کجا رسوندی (sm120)
علیرضا جان های وب سرویس نامحدود هم داره؟ شاتل نامحدود دارم ماهی 50تومن میدم مصرف ماهیانم70گیگه بازم محدودم می کنه(دانلودم اصلا نمی کنم حالا)نقل قول:
نوشته اصلی توسط Changed [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
برار چ خبره سیصد گیگ 10روزه می خوای چی بزنه؟ برازر س؟(sm2)نقل قول: