هرکاری میکنه بگیرنش کاری باش ندارن (sm2)نقل قول:
نوشته اصلی توسط !..:: joker ::..! [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
نمایش نسخه قابل چاپ
هرکاری میکنه بگیرنش کاری باش ندارن (sm2)نقل قول:
نوشته اصلی توسط !..:: joker ::..! [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
این ممر هم خیلی طرفدار چاووشی حساب نکنین....من 2-3 سال پیش ساعت 4 صب شاهد یه ماجراهایی بودم که واقعا خجالت آور بود(sm120)
تا آستانه ورداشتن چاووشی از پشت یوزرش پیش رفت(sm172)
ممر چندتا سبک براش نام ببر بره دنبال زندگیش (sm70)
خفه شو(sm3)نقل قول:
بیا تو بحث شرکت کن(sm2)
خب سوهان میره رو مخمون(sm3)..من وسط شام درست کردن انرژیم منفی شه غذام بدمزه میشه(sm25)نقل قول:
نوشته اصلی توسط Sajjad [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
دوستان اعصاب خودتونُ خورد نکنید آهنگ دزیره ی سینجول پلی کنید واقعا آرامش بخشه(sm2)
وخت کردی برا من تعریف کن (sm2)نقل قول:
نوشته اصلی توسط HO33E!N [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
(sm2) اصن چي هست بحث؟نقل قول:
نوشته اصلی توسط mohammad [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
فردا ببینیم عاغا کارگزاران نظام رو به حضور میپزیره یا نه (sm173)
لینک صدای دوم پلیز دارم دیوونه میشم هرسایتی میگردم صدای اوله (sm74)نقل قول:
نوشته اصلی توسط HO33E!N [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]