میبینم که فهمیده این ادا عطفارای محیط زیستی و لیوان 1 بار مصرفو گذاشته کنار(sm2)
دکورش که مزخرف بود و هست
برنامشم مزخرف بود و قطعا هست.با جنابخانش دیگه چرت شده بود دیگه حالا که نیستش دیگه بدتر
نمایش نسخه قابل چاپ
میبینم که فهمیده این ادا عطفارای محیط زیستی و لیوان 1 بار مصرفو گذاشته کنار(sm2)
دکورش که مزخرف بود و هست
برنامشم مزخرف بود و قطعا هست.با جنابخانش دیگه چرت شده بود دیگه حالا که نیستش دیگه بدتر
البوم شادمهرو یه نقد بزن ببینم(sm2)نقل قول:
نوشته اصلی توسط Mo$en [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
آقا ازین اواتارای مزخرف نذارین حالمون بهم خورد
گذاشتم این موسن دیوث بیاد ببینه مطمئنم دیده ها ولی حرف نمیزنه(sm2)
ای بترکی هی .. (sm30)نقل قول:
نوشته اصلی توسط D.SOL [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
[فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
(sm50)دیجیکالام باز شد بالاخره
(sm120)نه هر موقع نیاز داشتی استارت میزنی از اون تاریخ 10 روز حساب میشهنقل قول:
نوشته اصلی توسط SaSan69 [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
همین الان سیصد یکجا نیست که!!!
(sm70)های وب با همین پول میتونی بهترین خدمات داشته باشینقل قول:
نوشته اصلی توسط SaSan69 [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
مشکل های وب اینه که شبانه رایگان نداره
ولی طرح 1 ساله میزنی سرعت 16 مگ به همراه 12 عدد فشفشه 30 گیگ 30 روزه... 252 هزار تومن
که تقسیم بر 12 حساب کنی میشه ماهی 21 هزار تومن
و هر جا کم اوردی یه فشفشه 50 گیگ 30 روزه میخری 30 هزار تومن ...
یعنی با ماهی 51 هزار تومن میتونی تمام ساعات روز سرعت یکسان داشته باشی و ماهی 80 گیگ بزنی تو رگ
@[فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
بالاخره پول میدی پای گیگ.من 1 ریالم نمیدم.تو هم بگرد دنباله ای اس پی شبانه دار.100 گیگی که این داده 22 من تو 5 شب دانلود میکنم فقط 1 گیگ از حجم اصلیم کم میکنه شبانم 99%هست
قیصر @[فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...] (sm50)(sm98)