تشکر بزن برام (sm2)نقل قول:
نوشته اصلی توسط mohammad [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
نمایش نسخه قابل چاپ
تشکر بزن برام (sm2)نقل قول:
نوشته اصلی توسط mohammad [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
(sm2)نقل قول:
نوشته اصلی توسط !..:: joker ::..! [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
عید سادات (sm173)نقل قول:
نوشته اصلی توسط Sajjad [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
قرار بود یه همایش یا گردهمایی برگزار بشه طرفدارای چاووشی بیان میگفتن خود محسن هم میاد ....این ممر هندلینگ ماجرا رُ به عهده گرفته بود....نقل قول:
نوشته اصلی توسط Sajjad_MCH [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
همه میخواستن از شهرستان بیان....یه هو محسن بیانیه داد که گول این سودجو ها رُ نخورید اینا میخوان ازتون سواستفاده کنن(ینی ممر)(sm2)
ممر بسته بود به فوش میگفت فقط صب بشه من این چاووشی رُ از پشت یوزر بردارم نمیخوام دیگه(sm2)
(sm2) الان خیلی سرت میشهنقل قول:
نوشته اصلی توسط ^Amin^ [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
من چنتا کار از حسین وان آف دارم بذارم سینجول به کل فراموش میشه (sm2)
حیف که اخلاق رسانه ای اجازه نمیده (sm2)
اسمش دیگو کاستاس.... نوار نیست تازه هم گل زد بعد از سالها(sm10)نقل قول:
نوشته اصلی توسط ^Amin^ [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
69 ' [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...] ديگو کاستا
من از البوم 13 طرفدار چاوشیم(sm10)
مقایسه کنید بازی که اقا ازش میگیره و عمو دل میگیره (sm59)نقل قول:
(sm2)من حس ميكنم شما هم مثل خيلياي ديگه از ترانه ها و شعراي آلبوم چيزي نفهميديد بعد گله مند شديد از محسن و حالا داريد مسائل رو قاطي مي كنيد. همون فكرشم نكن رو گوش كنيد (sm2)نقل قول:
خواب عليزاده ببيني (sm2)
(sm120) یهو دیدی فردا دست هاشمی شاهرودی رو برد بالا گفت هر کس تا حالا من مولای او بودم ، از این به بعد هم مولای اویم ، این دیوث هم الکی گندش نکنید ، منم پیغمبر نیستم که به فکر مردن باشم ، حالا حالا هستم خدمتتون (sm2)نقل قول:
نوشته اصلی توسط SINA [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]