اها بودم من ، من رفتم کهریزک محسن بیانیه داد (sm2)(sm30)نقل قول:
نوشته اصلی توسط HO33E!N [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
نمایش نسخه قابل چاپ
اها بودم من ، من رفتم کهریزک محسن بیانیه داد (sm2)(sm30)نقل قول:
نوشته اصلی توسط HO33E!N [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
برو جم کن بابا دلقکنقل قول:
نوشته اصلی توسط asc [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
(sm2) تو وبلاگ هم قاطی کرده بود اون موقع (sm2)نقل قول:
همون موقع فک کنم جنبش سبز می خواست بره کهریزک نزدیک بود محسنو تا اعدام ببره جلو (sm2)(sm2)نقل قول:
(sm2)(sm2)
چقد خندیدیم اون روز (sm30) ولی خوش گذشت ، یه گیتاریست اورده بودن قیافه ش کپ رادان بود هست الان تو عکسا (sm2)
هیچ وقت ممرُ اون قد قاطی ندیدم(sm2)مردک سودجو(sm2)نقل قول:
نوشته اصلی توسط Sajjad_MCH [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
(sm2)نقل قول:
چیو قاطیه چی میکنی؟ من میگم صداش تو میگی آهنگاش؟ والا حرومه با شما حرف بزنن حرام ان در حرااااامنقل قول:
نوشته اصلی توسط !..:: joker ::..! [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
حسین مگه ممر هندلینگه(sm29)