ای کاش رنج آخر داشت ... (sm50)
نمایش نسخه قابل چاپ
ای کاش رنج آخر داشت ... (sm50)
- (sm50)
آخر بدمد صبح امید از شب من
آخر نه به جایی برسد یارب من؟
یا در پایت فگند بینم سر خویش
یا بر لب تو نهاده بینم لب من
(sm27)
بودی حالا(sm120)
(sm50)
(sm1)
[فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
(sm50)
کاش میشد بیای و به من دل ببندی(sm178)(sm50)
محکم بشین دلم این دور آخر ... (sm50)
خواب هم مثل تو از چشم من افتاد...
(sm50)دل من دلگیر و خسته از من و سادگیامه (sm172)
با این همه رقاصه در دربار امشب رقص تو باید باب میل شاه باشد
ای دختــر قاجار، من طاقت ندارم رقصت بلند و دامنت کوتـاه باشد
خلخال در پا کرده ای یا شور بر پا؟ پیچیده عطر گیسویت در قصر حالا
مثل خوره این ترس افتاده به جانم پایان مجلس شاه خاطرخواه باشد
...(sm172)
LoveSick خوب بود . چیز خاصی نداشت (sm172)
بهترین کمدی تاریخ بعدشم بیگ بنگ (sm98)
[فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
عزیزم
تو، تو چشمات، تو حرفات، چی داری
که داری جوونیمو یادم میاری
صدای محسن زندش یه چی دیگس(sm178)(sm50) ایشالله قسمت شه از نزدیک تو کنسرت بشنویم صداشو(sm50)
من از این زندگی مسخره هیچی نمیخوام
جز یه پیانو و یه پنجره هیچی نمیخوام (sm50)
دیوث به تو پیانو بدن بلدی بزنی
(sm2)
باید تورو از چی بترسونم
تلفظو (sm54)
کاشکی یه روز صب شه (sm27)
(sm98)
تنها بودن یه کابوس شومه عزیزم(sm27)
سیر نمیشه نفس من از تو
من به این معروفم..................(sm27)
امیر جان اگه صلاح دونستی این آهنگو روی سایت بزن
خیلی ممنون (sm15)
از اول تا اخر فیلم کیون لخت رادیات به دسته (sm2)
(sm30)دیدیشنقل قول:
نوشته اصلی توسط Rmin [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
٦ اسفند ماه ، انتشار آلبوم جَرَس
(sm168)
باحال ساخته بودن دهن سرویسا (sm120)نقل قول:
نوشته اصلی توسط Chavosh [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
بابا چيزمون كرده خداوكيلي (sm3)نقل قول:
نوشته اصلی توسط Chavosh [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
خواننده هاي ايراني با جا اينكه پيشرفت كنن بدتر پسرفت ميكنن (sm3)
آخه كي مياد 16 تا تراك جديد بده واسه آلبوم
آلبوما خارجي هم اگه بخوان اينكارو كنن حداقل 6-7 تاش رو از قبل منتشر ميكنن
میترسم این 16 ترک فقط برا سی دی 1 باشه (sm120)نقل قول:
نوشته اصلی توسط !..:: joker ::..! [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
به زودی یعنی کیییییییییییییییییییییییی ییییییییییییییییییییییییی ییییییییییییییییییییییییی ؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟ ؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟(sm74)
- (sm50)
(sm2)ریده به کشور لیتوانینقل قول:
نوشته اصلی توسط Rmin [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
(sm2)
رئیس دادگستری شهرستان جیرفت به اثرات مخرب ماهواره اشاره و بیان کرد: نمی توان در این گونه حوادث اثرات مخرب ماهواره ها را که متاسفانه امروز جامعه جوان ما را مورد هدف قرار داده نادیده گرفت لذا تاکید و توصیه می شود خانواده ها از نصب ماهواره در منازل خودداری کنند.
الیاس پس چی شد این اهنگ خبر نداری؟