احمد رفتم پارس کاپ 26 اردیبهشت لیگ شروع میشه(sm2)
نمایش نسخه قابل چاپ
احمد رفتم پارس کاپ 26 اردیبهشت لیگ شروع میشه(sm2)
(sm120)نقل قول:
نوشته اصلی توسط Herzeleid [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
چشم! (sm120)
شلیک کن رفیق (sm50)
سرهنگ باز یکم میخندیم! سیانکی خیلی رو اعصابه....نقل قول:
نوشته اصلی توسط kamyab [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
اره سینا بود اون یکی هم مظنون همیشگی بود فکر کنم (sm120)
من هنوز فیلماتو نشده ببینم امین (sm2)(sm25)
درون آتش از آنم که آتشین گُل من
مرا چو پاره ی دل در کنار باید و نیست
به سرد مهری باد خزان نباید و هست
به فیض بخشی ابر بهار باید و نیست
▬ رهی معیری
چی شده مگه ؟ (sm120)نقل قول:
نوشته اصلی توسط A M I R [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
فاجعه در راه است ..نقل قول:
نوشته اصلی توسط mohammad [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
(sm2)نقل قول:
نوشته اصلی توسط Rmin [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
والا یادم نی پیشنهاد دادم فکر کنم از هیچکاک بود اره؟؟(sm120)
من هیچ کدوم رو نمیتونم تحمل کنم ، هر کدوم گزارش کنن میزنم شبکه کانال مثبت از گزارش لهستانی لذت میبرم (sm2)نقل قول:
نوشته اصلی توسط Herzeleid [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
خوب یادته ! @[فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...] اشتب شد (sm120)(sm25)