مخابرات 4ماهه تموم شده دیوثا از خودشون هر ماه تمدید میکنن میرم لغو کنم جواب آدمو نمیدن (sm3)
نمایش نسخه قابل چاپ
مخابرات 4ماهه تموم شده دیوثا از خودشون هر ماه تمدید میکنن میرم لغو کنم جواب آدمو نمیدن (sm3)
فک کنم با هم ارتباط داشته باشن(sm29)نقل قول:
نوشته اصلی توسط !..:: joker ::..! [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
وگرنه یغما به برادرشم رحم نمیکنه(sm2)
واسه عید غدیر چی واسمون داری بامرام ؟؟(sm50)نقل قول:
نوشته اصلی توسط ahmadsp [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
لاش اون اس ام اس رو سند ال کردم(sm2)چرا نگفتی واسه بقیه هم میفرستی دیوث(sm3)(sm2)نقل قول:
نوشته اصلی توسط ahmadsp [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
سجاد بیا شطرنج بازی کنیم (sm30)
(sm2)فقط فحش بده فحش (sm2)نقل قول:
نوشته اصلی توسط asc [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
کی ویندوز 10 نصبیده ؟(sm120)
سند میکنم برات (sm50) فقط اگه این نت ما ردیف بشه ها مادر مخابرات رو به فاک میدم (sm2)نقل قول:
نوشته اصلی توسط Herzeleid [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
پفیوز چرا جدیدا واسه من اس نمیدی؟؟(sm50)نقل قول:
نوشته اصلی توسط mohammad [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
يه اس ام اس داشتم از ممد (sm2)
مثلا جدي شده بود ميگفت ديگه باهام شوخي نكن (sm2)
سوژه خنده بود (sm2)پاك شد (sm2)