کلا 7-8 ساله رو سیستمم ویندوز اکسپی نصبه(sm2)نقل قول:
نوشته اصلی توسط Milad [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
نمایش نسخه قابل چاپ
کلا 7-8 ساله رو سیستمم ویندوز اکسپی نصبه(sm2)نقل قول:
نوشته اصلی توسط Milad [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
من هنوز توو ترافيك Xp گير كردم (sm25)نقل قول:
(sm2)باو گوشت مفت بود گفتم بچه ها فیض ببرننقل قول:
نوشته اصلی توسط mohammad [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
سجاد خوشگله مثه خر کیف کرده بود (sm2)
بزن قدش (sm111) (sm2)نقل قول:
نوشته اصلی توسط mohammad [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
اون تخما رو تو فرستادی ؟(sm2) من گوشیم که خراب شده تو گوشی تخمیم شمارتو سیو نکردم (sm120)دلیلش هم اینه این هفته گوشیمو خریدم (sm118)نقل قول:
نوشته اصلی توسط ahmadsp [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
نقل قول:
نوشته اصلی توسط Herzeleid [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
ج نمیدی منم نمیدم (sm2)
بیشتر بحث رئال و فحش به کارلتوس(sm2) گفتم تو طرفدار چلسی هستی مزاحم نشیم بیخیال(sm2)نقل قول:
نوشته اصلی توسط Herzeleid [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
ولی این دل و قلوه رو سند ال کردم(sm54)نیومد واست(sm54)
لوبیا؟(sm173)نقل قول:
(sm2)غیر اکس پی هنگ میکنه اصننقل قول:
6 7 ساله xp sp 2 (sm2)ما به سنت ها پایبندیم (sm2)(sm2)
خسته نباشی دلاور (sm120)نقل قول:
نوشته اصلی توسط !..:: joker ::..! [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]