نگ چطور باید بکنیم؟؟ (sm120)
نمایش نسخه قابل چاپ
نگ چطور باید بکنیم؟؟ (sm120)
کیه؟نقل قول:
نوشته اصلی توسط A M I R [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
کار رونالدو قابل توجیه نیستنقل قول:
نوشته اصلی توسط Herzeleid [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
ولی اشتباه همینجاس(sm50)مسی یه بازیگره(sm50)
دقیقا بعد از واکنش رونالدو تو بازی قبلی اینکارو کرد مدیونی فک کنی بخاطر نیمار بود(sm120)
گل قبلی بارسا دروازه خالی بود رو نزاشت نیمار بزنه (sm98)
رونالدو یه فرد برون گراس احساساتشو بروز میده اما مسی اینطوری نیست
یادت نرفته که سر همین پاس ندادن با داوید ویا دعوا کرد و شوتش کردن بیرون(sm50)
خب پس از من ایراد نگیر !نقل قول:
نوشته اصلی توسط Rmin [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
من مثل شیشه صافم از این طرفم اون طرفم پیداست و از اون طرفم هم این طرفم پیداست (احمد مهرانفر / ابله) (sm120)
ابراهیم نبوینقل قول:
نوشته اصلی توسط Malware [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
خوبه راموسو جر نداد(sm2)
[فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
یه @ بزار اسم یوز شخص رو بنویس (sm120)نقل قول:
نوشته اصلی توسط Herzeleid [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
یه @ بزار بعدش یوزر طرف رو بنویس.نقل قول:
(sm120)
و خطا هم کردیم
و من تصدیق میکنم که خطا کردیم
هم ما خطا کردیم
هم دولت خطا کرد
هم شورای چیز خطا کرد
همه ی ما خطا کردیم
(sm25)
من همچین جسارتی نکردم (sm120)نقل قول:
نوشته اصلی توسط kamyab [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]