شماره همه هم که داری(sm2)اس تکراری واسشون رفت(sm2)نقل قول:
نوشته اصلی توسط ahmadsp [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
نمایش نسخه قابل چاپ
شماره همه هم که داری(sm2)اس تکراری واسشون رفت(sm2)نقل قول:
نوشته اصلی توسط ahmadsp [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
بلی (sm120)من به نوکیا پایبندم (sm120)کلا هم از اندروید خوشم نمیاد (sm120)نقل قول:
نوشته اصلی توسط HO33E!N [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
(sm2)ارهنقل قول:
نوشته اصلی توسط Milad [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
دیوث لومیا رو گرفتی ؟
نه لاشی من فرستادم(sm98)نقل قول:
نوشته اصلی توسط Milad [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
نقل قول:
نوشته اصلی توسط !..:: joker ::..! [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
جی تی ای 5 نصب کرده بودم وسط بازی هنگ میکرد(sm2)باید ریستارت میکردم(sm2)نقل قول:
فیفا 08 که نصب نشد(sm2)
xp (sm111)
(sm59) نمونده دیگه همه رو نثارشون کردم عین خیالشون نمیاد بی شرفانقل قول:
والنسیا دوتا بازیکن تو زمین داشت ما یه دونه (sm120)نقل قول:
نوشته اصلی توسط mohammad [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
کاپتان بوسکتس (sm2)حساب کن قهرمان شن بوسکتس جامو ببره بالا (sm120)
باو من مخابراتم اینجا (sm2)از این به بعد به تو اس میدم پخش کن (sm19)نقل قول:
نوشته اصلی توسط mohammad [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
تو رو که کردم سیو (sm120)نقل قول:
بازیکن ما کی بود بازی رو ندیدم(sm120)تا زمانی که راموس باشه کسی تخم نداره و بدون اسپانیا تا چند یورو و جام جهانی بعدی جام نمیبره (sm98)نقل قول: