اره (sm120)نقل قول:
نوشته اصلی توسط Malware [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
مگه شما نبودی به من تگ یاد دادی ؟ روی اون گفتم (sm120)
نمایش نسخه قابل چاپ
اره (sm120)نقل قول:
نوشته اصلی توسط Malware [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
مگه شما نبودی به من تگ یاد دادی ؟ روی اون گفتم (sm120)
به نظر من رونالدو عقده ای و حرص رقابت با مسی کشتتش (sm120)چون هر چی جایزه برده باز زیر مسی بوده (sm59)نقل قول:
نوشته اصلی توسط mohammad [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
اره مسی که کرم ریخت (sm120)
رونالدو رکورد دی استفانو رو شکوند(sm3)
با ادن هازارد تاختشم میزنیم تا نتونه رکورد رائول رو بشکونه(sm178)
با من بگو هنوز
آیا امید هست
ممد مسی قلا هم به نیمار پنالتی داده بود که خراب کرد
ربطی به رونالدو نداشت این کار قبلش نیمار نزد مسی تلافی کرد ... کلا بازیای بارسا رو ببینی متوجه میشی
سوارز دربازه خالی به مسی داده ... مسی از جلوش نزد توپو که سوارز بزنه ... کلا زیاده این مثالا ...
منطقی بخوای فکر کنی خیلی بچه گانست اون طرز تفکر
فرقشون یه توپ طلاس ها(sm120)اونوقت مسی از رقابت با رونالدو خوشحاله(sm98)نقل قول:
نوشته اصلی توسط Herzeleid [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
همین امشبم رکورد هتریک تاریخ لالیگا رو ثبت کرد(sm120)
حقیقت درون آینه ! (sm120)نقل قول:
نوشته اصلی توسط Herzeleid [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
آها از اون لحاظ (sm2)نقل قول:
نوشته اصلی توسط Rmin [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
قابلی نداشت، زکاتش رو پرداخت کردم. (sm50)(sm120)
نقل قول:
نوشته اصلی توسط mohammad [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
این هر هفته داره جا به جا میشه بابا (sm120)
من که ریدم به جفتشون(sm120)رقابت تو سرشون بخوره(sm120)اینا اصن واسم مهم نی(sm50)ولی خب بازیکن رئاله(sm111) ولی رو حرفم هستم که مسی یه بازیگره یه جورایی مثه کارلوس کیروش رفتار میکنه(sm2)نقل قول:
نوشته اصلی توسط Rmin [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]