من نمیدم فقط میگیرم (sm2)نقل قول:
نوشته اصلی توسط ahmadsp [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
نمایش نسخه قابل چاپ
من نمیدم فقط میگیرم (sm2)نقل قول:
نوشته اصلی توسط ahmadsp [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
5250 رو اتیشش زدم دارم لومیا 520 میگیرم (sm120)نقل قول:
نوشته اصلی توسط mohammad [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
17 گیگ حجم دوستمو کش رفتن (sm3)نقل قول:
(sm2)دقیقا یکی از بچه ها 500 گیگ بازی برام ریخت دیدم پی سی میرینه همه رو پاک کردم (sm2)(sm2)پپسی من رو عشقهنقل قول:
نوشته اصلی توسط mohammad [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
3 تومن تا حالا گرفتم (sm128)نقل قول:
نوشته اصلی توسط Milad [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
سرکاریه ؟نقل قول:
نوشته اصلی توسط Milad [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
خاک بر سرت گوشی به این خوبی تاچ گوشی خراب شدن بود گذاشتمش تو جیبم تو گرمای 50 درجه ای رفتم بیرون جیبم خیس عرق بود اومدم خونه گوشی رو دراوردم تاچ درست شده بود(sm2)نقل قول:
صبر میکردی 730 میومد میگرفتینقل قول:
فحش به کارلتو رُ من پایم شدید (sm2)نقل قول:
سینجول رو یه بار کار داریم حالا نیست (sm120)
کیا بودن ویندوز 10 داشتن ؟(sm120)