htc10نقل قول:
نوشته اصلی توسط Hadi [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
نمایش نسخه قابل چاپ
htc10نقل قول:
نوشته اصلی توسط Hadi [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
(sm50)
نقل قول:
نوشته اصلی توسط KamkarDel [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
تو یادت رفته هی میامدی در همکاری باز میکردی آلزایمر هم که داری
تمام فکر من بود که چکار کنیم .
از 10 هزار تا بازدید شما " من امروز رساندم به 32 هزار بازدید " پس نقش من خیلی تاثیر داشته خودتم بهتر میدونی
از ادم هایی که رنگ عوض کنند مثل شماره تلفن شان مال یک شهر دیگه ای هست هیچگونه انتظاری نمیشه داشت و باید از شما دوری کرد و کنار گذاشت
فکر فیلم گذاشتم از من بودنقل قول:
نوشته اصلی توسط KamkarDel [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
تو مغز نداری تا جایی که من فهمیدم فقط نظر اینو اونو میخوای کاری خودت راه بیفیته این دفه کور خواندی
تو برو عکس بچگی تو بذار از سایه خودتم میترسی
والسلام
(sm50)
دیگه حسش نیست حتی . . . (sm172)
[فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
[فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
(sm27)
1988.12.02 The Naked Gun 1 From The Files of Police Squad
چه می کنی با سرنوشت ... (sm172)نقل قول:
نوشته اصلی توسط Saber [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
سلام علی خوبی؟(sm134)نقل قول:
چه خبرا؟
@[فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
سلام امیر خوبی؟ موزیک ویدیو چه پسری از ساسی توی سایت نیستش میشه بذاریش مرسی.(sm134)