(sm77)امروز ظهر برای ترابرد ثبت نام کردم الان سیم کارت اومد (sm2)یعنی تمام قواشونو جم کردن بکنن تو کیون همدیگه اپراتورا
نمایش نسخه قابل چاپ
(sm77)امروز ظهر برای ترابرد ثبت نام کردم الان سیم کارت اومد (sm2)یعنی تمام قواشونو جم کردن بکنن تو کیون همدیگه اپراتورا
یه ست سوتین 150 هزار تومن (sm77)(sm2) چه خبره داداچ ؟(sm2)
من نسبت به گرونی اعتراض کردم (sm2)
قبلا اطلاع رسانی شده تو کانالنقل قول:
نوشته اصلی توسط Amir [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
(sm2)این ارسال شرت خوبیش اینه که مثلا روت نمیشه بش بگی بیا بریم حالی حولی وقتی به دستش برسه چه خنده نازی رو لباش نقش میبنده (sm2)
کدوم کانال؟نقل قول:
نوشته اصلی توسط Chavosh [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
کانال رسمی پر مرغابی اسمش روشهنقل قول:
نوشته اصلی توسط R A S O O L [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
آخه این چیه 100 تومن قیمتشه ؟ اون وقت میگن چرا مجرد میمونی (sm25)(sm2)
[فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
(sm2)اگه به دست باباش برسه چی ؟نقل قول:
نوشته اصلی توسط Chavosh [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
(sm2)قبلش باش هماهنگ کن پیک دیجی اومد خودش بره دم درنقل قول:
نوشته اصلی توسط R A S O O L [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]