(sm2)ای هوار این دیوث رو جمع کنیننقل قول:
نوشته اصلی توسط Herzeleid [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
نمایش نسخه قابل چاپ
(sm2)ای هوار این دیوث رو جمع کنیننقل قول:
نوشته اصلی توسط Herzeleid [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
منم یک ماهه الافشم (sm120)نقل قول:
نوشته اصلی توسط Milad [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
عمرا زیر بار اندروید برم (sm120)
اونُ جایزه ی فارغ التحصیلیت میگیرم(sm120)نقل قول:
نوشته اصلی توسط mohammad [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
(sm50)نقل قول:
نوشته اصلی توسط ahmadsp [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
پشتیبانی نرم افزاریش خوبه؟(sm120)من امروز n8 گرفتم 1 ماه بعد نوکیا گفت دیگه سیمبین پشتیبانی نمیکنم(sm120)نقل قول:
با توجه به شانسی که دارم پول میگیرم ازتون لومیا نمیخرم(sm120)
من چون قرنی خرید میکنم وقتی میخوام یه چی بخرم کیونشو پاره میکنم (sm120)نقل قول:
نوشته اصلی توسط HO33E!N [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
واسه گوشی هم با توجه به وُسع مالی این بهترینه (sm120)اگه یه کم دیرتر میخواستم بخرم لومیا 1020 میخریدم فوق العادست
ویندوز 8 و 8.1 به مراتب از اندروید بهتره شک نکن .مایکروسافت چیز بد نمیزنه
واسه ممد ریاضی قبول شدن با فازغ التحصیلی فرق چندانی نداره (sm120)نقل قول:
نوشته اصلی توسط HO33E!N [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
[فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...](sm2)
اندروید حجیم و بی مصرفه(sm120)نقل قول:
نوشته اصلی توسط Milad [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
اتفاقا ویندوز فون فقط نوکیانقل قول:
چون ماکروسافت تو ادیت های بعدی ممکنه دیگه کاری به کار بقیه ویندوز فونا مثل اچ تی سی و اینا نداشته باشه (sm120)
ولی نوکیا رُ مثل چی ساپورت میکنه (sm120)
خیالت تخت تخت (sm120)