وات ؟ (sm120)نقل قول:
نوشته اصلی توسط ehsan1361 [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
نمایش نسخه قابل چاپ
وات ؟ (sm120)نقل قول:
نوشته اصلی توسط ehsan1361 [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
ساسی (sm30)
همین گند دیگه سوگند یکی دو سال پیش رفته بود اراک یه موزیک ویدئو ضبط کرده بود فک کنم (sm120)نقل قول:
نوشته اصلی توسط Rmin [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
خاطرات مُرده از 0111 باند (sm50)
انصافا آخر آهنگه ماهان بهرام خان
حیف کیفیت نداره (sm172) 192 بود باز بهتر بود
نمیدونم والا (sm120)نقل قول:
01 The Last Dance
بلیط یک طرفه محصولی از اراک ( البته فک کنم اراک ضبط شده (sm120) )نقل قول:
نوشته اصلی توسط Rmin [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
[فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
اراک بوده ضبط این ویدیو ؟ نمیدونستم (sm120)نقل قول:
(sm172)
فک کنم اراک بود مطمئن نیستم (sm120)نقل قول: