نقل قول:
نوشته اصلی توسط Mazyarahmadi1366 [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
(sm25) (sm81) (sm25)
نمایش نسخه قابل چاپ
نقل قول:
نوشته اصلی توسط Mazyarahmadi1366 [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
(sm25) (sm81) (sm25)
@[فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
اگه داریش ، wav آپ کن بده امیر بذاره تاپیک آلبوما . . . (sm19)
ندارم تا رفتم بخرم نمونده بودنقل قول:
نوشته اصلی توسط Saber [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
(sm81) (sm74) (sm81)
پس بگو مرض داری (sm2)نقل قول:
نوشته اصلی توسط Saber [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
فیلمای فرانسوی عالین صابر. جدیدا علاقه مند شدم به زبانشون می خوام یاد بگیرم در حد سلام علیک و آی لاو یو (sm59)نقل قول:
(sm176)
دمو البوم رو که شنیدم حال کردم اهنگ لالا و عکس بگیرنقل قول:
(sm74)
@[فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
[فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
بین این همه غریبه،تو به آشنا می مونی (sm50)