الی راستشو بگو ! چاه نفت داری؟
نمایش نسخه قابل چاپ
الی راستشو بگو ! چاه نفت داری؟
(sm2)بمیر یه سایت معرفی کردم
کاش فقط معرفی باشه !
همین ماه کلی از دیجی کالا و دیجی استایل و دیجی فلان خرید کردی (sm2)
(sm120)کلی خرید کردم ولی نمیدونی که چقد ! کل لباسایی که گرفتم 200 تومن شده که البته الان نمی پوشم برای سال بعد گرفتم از دیجی کالا هم چیزای ارزون خریدم (sm59)نقل قول:
نوشته اصلی توسط R A S O O L [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
اتحاد نوشت پخش خواهد شد
(sm59) اون مدتی هم که غیبش میزنه میره افغانستان جنس میارهنقل قول:
نوشته اصلی توسط Amir [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
(sm2) من یه کاپشن میخواستم بخرم زیر 250 نداشتنقل قول:
نوشته اصلی توسط Chavosh [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
(sm120) اون پستش قدیمیهنقل قول:
نوشته اصلی توسط Chavosh [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
خب لباساش مارکن همی الان جنسای بنجل چینی چن صد هزار تومن تو خیابونا پیدا میشه شهرستانا لباس افتضاحه من تی شرت و پولیور نخی خریدم همش تخفیف خورده بود یه 59 + 45 + 89نقل قول:
نوشته اصلی توسط R A S O O L [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
(sm120) اینترنتی لباس خریدن ریسکه یهو میبینی اندات نیست شر میشه (sm2)نقل قول: