تهیه کننده امیر فرشباف (sm77)
نمایش نسخه قابل چاپ
تهیه کننده امیر فرشباف (sm77)
به من انگیزه ی زندگی بده تا دوباره حس کنم کنارمی به دروغم شده دستامو بگیر الکی بگو گه بی قرارمی الکــــــــــــــــــــــ ـــــــــــــــــی(sm50)
محمد جان کنجکاو شدم برم بگردم ببینم متالیکا چند تا آهنگ کاور داره اصلا فکر نمیکردم اینقدر زیاد کاور کرده باشننقل قول:
نوشته اصلی توسط special [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
[فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
بر طبق آمار این سایت 45 تا آهنگ کاور دارن :دی (sm25)
فوق العاده وحشتناک بود ینی صب بیدار شدم اول اهنگو بلی کردم(sm10)
آلبوم Garage Inc متالیکا همش کاوره ولی بی شک میشه گفت از اصلیشون قشنگتر شده، عمو جیمزه نه بچه بازی (sm120)نقل قول:
نوشته اصلی توسط peyman.2012 [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
[فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
البته این آلبوم جزو آلبوم های رسمیشون حساب نمیشه!
وقتی تیزر کار بیرون اومد یه سری دلواپس مثل همیشه تشخیص دادن موزیک کاوره من حدسم اینه شادمهر بعد از دیدن این جریان اینو تو ویدیو اضافه کرده .واسه همینم تاخیر خورد ویدیو...کاش اینا حداقل معنی کاورو میفهمیدن....نقل قول:
نوشته اصلی توسط Candle_ir [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
یکی که ویدئو رو متوجه شده یه توضیحی میده؟!
کاملا گویاست (sm59)