آیا می دانید شباهت مردانی که تازه ازدواج کرده اند و مردانی که ماشین شاسی بلند چینی خریده اند چیست؟
.
.
.
.
هر دو اصرار دارند که به شما ثابت کنند انتخاب درستی کرده اند!
نمایش نسخه قابل چاپ
آیا می دانید شباهت مردانی که تازه ازدواج کرده اند و مردانی که ماشین شاسی بلند چینی خریده اند چیست؟
.
.
.
.
هر دو اصرار دارند که به شما ثابت کنند انتخاب درستی کرده اند!
ﮔﺬﺷﺖ ﺍﻭﻥ ﻣﻮﻗﻊ ﮐﻪ ﻋﺎﺷﻘﺎ ﮐﻮﻩ ﻣﯿﮑﻨﺪﻥ، .(sm172)
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
ﺍﻻﻥ ﻓﻘﻂ ﻟﺒﺎﺳﺎﺷﻮﻧﻮ ﻣﯿﮑَﻨﻦ ..!
سلامتی مهندسی که میادش اینجا پستا رو میخونه عکسا رو کپی میکنه توی مجمع به روی خودشم نمیاره که لایک بزنه...(sm111)
برگی از دفتر خاطرات نوید: (sm127)(sm70)
(فصل شهوت رانی)
بخش الهه شهوت
چند
ســال پیش ... یه دوست دختــر گرفتم که ایشون بزرگ شده خارج بود ..... و اندر چــُس کلاس تشریفــ داشتن ....
روز هـــالووین دعــوتش کردم خونه که قرار شد بیشینیم فیلم ترسناک جن گیــر رو ببینیم ....
نشسته بودیم ... تو اوج فیلم بودیم و تو بغل هم در درحال خوردن پفک و کرانچی که من گفتم میرم دستشویی
رفتم لــُخت مادرزاد شدم و یه نقــاب ترسناکــ زدم .... یه قمــــه ورداشتم ....آروم اومدم پشــــتش .... اونم که محو فیلـــم
یهـــــــــــــــو جیـــــــــــغ زدم :
هــــــــــــــــــــــــ ـــــوی .... یو هــــــــا هـــــــا هــــــــــــــــــــا ... اومدم تورو بــــــــــکنم .... مـــن فرشته کــــــُس کنی هستم
بیچاره تا برگشت منو دید ... بلند شد فرار کرد و جیغ و فریاد کرد :)))
بزور بغلش کردم .... مثل بچـــه گریه میکرد :)))
هیچی دیگه ... آهنگــه اشک های ریزه ریزه ، تو اون چشات میریزه رو واسش خوندم و بردمش رو تخت و به 7 روشه هالووینی ( روش جدید ) از عقب و جلو کردمش ....
نقل قول:
نوشته اصلی توسط pirana [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
اصن اگه برعکس این عمل باشه من چه شاخها که در نیاورم
خودت را عشقه که فقط به عشق تو پست میزارم (sm127)(sm10)
به دوستم میگم بیا امشب بریم هیئت میگه......
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
ممنون من شام خوردم
کفاشیان:
یا 160 میلیارد حق پخش مسابقات رو میدید یا دوربین های صدا و سیما رو به ورزشگاه راه نمیدیم
.
.
ضرغامی:
.
بهکــــــــ/ـــــــیـــرم، خب راه ندید
داروسازه مياد مي بينه يه نفر محکم چسبيده به ديوار داروخونه و تكون نمي خوره. به شاگردش ميگه: چشه؟ ميگه: سرفه ميكرد، شربت سينه نداشتيم به جاش بهش ملين دادم...داروسازه ميگه: فكر ميكني ملين ربطي به سرفه داشته باشه؟ شاگردش ميگه: آره، اين الآن ديگه از ترس اسهال، جرأت نداره سرفه كنه.
(sm2)نقل قول:
نوشته اصلی توسط rebasss [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
فدای تـــــــــو (sm127)(sm127)(sm127)نقل قول:
نوشته اصلی توسط rebasss [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]