دل من (sm118)
ایولا بهروز (sm118)
نمایش نسخه قابل چاپ
دل من (sm118)
ایولا بهروز (sm118)
اره(sm81)نقل قول:
نوشته اصلی توسط Hadi [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
شاه مقصود کاملا واسه من پیش اومده نه اینجوری که صفا نوشته ولی یه چیزی تو همین مایه ها بوده فقط فرقش اینه که در مورد مادر من بوده
(sm88)(sm81)نقل قول:
نوشته اصلی توسط MrCrow [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
بعد از 3 بار گوش دادن به شاه مقصود رفتم سراغ تریاق (sm88)نقل قول:
نوشته اصلی توسط Mehdi [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
(sm1)
در زخم او زاری مکن(sm81)نقل قول:
نوشته اصلی توسط Hadi [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
اگه اینجوری بخوام پیش برم تا 24 ساعت دیگه هم باید بگم بگو شب بخوابه من بیدارم (sm50)
دلتنگی های آخر هفته ...
تریاق (sm50)
قشنگترین تراک از نظر من تریاق
(sm81)
منتظرم ببینم پایگان چی میگه در مورد آلبوم احتمالش زیاده خوشش اومده باشه
انگار که میخواد روحم از جسمم جدا بشه (sm88)
شرمساری(sm81)
تریاق ولوم 91 هنسفری (sm50)
ولوم صد درصدنقل قول:
(sm50)
(sm81)
(sm27)
نقل قول:
نوشته اصلی توسط Mehdi [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
شرمساری پلی شدنقل قول:
نوشته اصلی توسط .Peyman. [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
100 بزنم شک دارم صدا به زلالی 91 باشه (sm50)
باید بره تا ته اعماق ادمنقل قول:
من از برای مصلحت در حبس دنیا مانده ام
حبس از کجا من از کجا مال که را دزدیده ام
شیر تو این زندگی (sm50)
یه بارم شیدایی رو گوش بدم (sm2)نقل قول:
نوشته اصلی توسط .Peyman. [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
مامطیر (sm132)
دستات خجالت می کشیدن توی جیبت (sm81)
این اصل آهنگه واسه ما فقیر بدبخت بیچاره ها (sm2)(sm81)نقل قول:
نوشته اصلی توسط R A S O O L [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
امشب چقدر دیر میگذره
هنوزم نغمه ی لالای تو در گوش من مانده ... (sm50)
Fu-ck Behrouz Saffarian
قلبت شکست از بس که دستت بی نمک بود (sm81)
5 هزار تومن 5 هزار تومن شارز میخریدم بعد میگفت : مگه من گفتم بخر (sm81)
اگه تاریخ موسیقی ایران ایشون من پهن میگیرم سراسر این موسیقی رو (sm120)نقل قول:
نوشته اصلی توسط Amir [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
دهنت سرویس میلاد دیوث (sm30)(sm30)نقل قول:
نوشته اصلی توسط MrCrow [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
نصف شبی عین اضرائیل بری رو سر صفاریان دستاشو بگیری بلند کنی از روی تخت این جمله رو بش بگی (sm30)(sm30)
یا ابوالفضل خیس عرق شدم خدا ..(sm30)(sm30)(sm30)نقل قول:
نوشته اصلی توسط Amir [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
خریت خودت رو گردن بقیه ننداز (sm120)نقل قول:
نوشته اصلی توسط R A S O O L [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
(sm54)نقل قول:
ریورز تریاق (sm74)
ناموسا اهنگ امیر عباس گلابو گوش دادید این جدیدش واقعا قشنگه
پرپر شدم تو این چند روز با آلبوم (sm9)
از مردم دو رنگ فرار کن فرار (sm81) یشکنه این دست که نمک نداره (sm81)نقل قول:
نوشته اصلی توسط Sajjad [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]