ای سگ تو روحت گلیم باف...
که اگه درست برنامه ریزی می کردی 4 روز دیگه آلبوم دستمون بود
نمایش نسخه قابل چاپ
ای سگ تو روحت گلیم باف...
که اگه درست برنامه ریزی می کردی 4 روز دیگه آلبوم دستمون بود
کمتر از 1 ماه مونده به نشر آلبوم و میدونم چند تا آهنگ تاپ توی آلبوم هست...
اما فرشباف کاری کرده که هیچ اشتیاقی نیست...
تف تو روحش
اخرین البوم (sm81)
اگه قراره هرسال با همین مافیا کار کنه و آلبوم بده همون بهتر ک آخریش باشهنقل قول:
نوشته اصلی توسط entehaa [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
برنامه ریزی درست بود ولی کثافت بخاطر اینکه ترانه آبکی زنش پخش بشه آلبوم را عقب انداختنقل قول:
نوشته اصلی توسط mortezi212 [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
اینا سیاست خوده شادمهر هستشنقل قول:
نوشته اصلی توسط entehaa [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
میخواد بدون دلخوری از دست گلیم باف راحت شه
اینم بگم البوم بعدی شادمهر 5 سال بعد از البوم تصویر خواهد بود
تا اونموقع فقط تک اهنگ میشنویم
دوستان بهترین البوم شادمهر از نطر شما کدومه
من خودم خیالی نیست رو دوست دارم همه چیش عالیه
اوج احساس و صدای شادمهر به خاطر ژینا که ترکش کرده بود
به خاطر اهنگ های متنوع البوم هم غم داره هم شاد که همش عالین
همه سبکها
اهنگ خیالی نیست
میخوام برم
باور
ژینا
بگو از کجااوردی
چشمای عاشق
فال قهوه
(sm127)(sm127)(sm127)(sm127)
اینجوری باشه که عالیه(sm10)نقل قول:
نوشته اصلی توسط Hosein333 [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
واقعا سوال سختیه حسین جان! من که نمیتونم بگم کدومو بیشتر!نقل قول:
نوشته اصلی توسط Hosein333 [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
ولی اگه خیلی بهم فشار بیاری(sm2) میگم مسافر! یا اینکه تقدیر...
هر گُل یه بویی داره... البته تا آلبوم طرفدار(sm59)
[فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
خیلی از ایده آهنگاشو با همین شلوار گرفته و ساخته(sm59)
اون که هستنقل قول:
نوشته اصلی توسط nimamusic [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
باهات موافقم
من اول خیالی نیست
بعدش مسافر
بعدش هم پاپ کورن
ایشالا که همینجوری میشه (sm19)نقل قول:
نوشته اصلی توسط nimamusic [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
نقل قول:
به ترتیب میگم
تصویر
تجربه کن
آدم فروش
دهاتی
طرفدار
پاپ کرن
مسافر
تقدیر
مگه آلبوم داریم یک دست تر از طرفدار
از 9 ترک 6ترک عالی بود.
مسافر، یه اهنگ ضعیف نشونم بدهنقل قول:
نوشته اصلی توسط bisedaa [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
فازت چیه داداش هنوز ک تصویر آلبومش کامل نیومدهنقل قول:
نوشته اصلی توسط me16 [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
امیدی ندارم بهش، هر چی هم باشه باز به باقی البوما نخواهد رسیدنقل قول:
نوشته اصلی توسط masoud741 [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
تقدیر اخره چرا (sm77)نقل قول:
نوشته اصلی توسط me16 [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
خیالی نیست ادم و حوا نیستن تو لیستت
ادم فروش خیالی نیست مسافر اینا هم خوبن دیگه ۶ تا توش خوب پیدا میشه (sm10)نقل قول:
نوشته اصلی توسط bisedaa [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
مسعود تو نگفتی کدوم البومهارو بیشتر دوست دارینقل قول:
نوشته اصلی توسط masoud741 [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
داداش رتبه بندیها اشتباه زدی..اونی ک اوله را آخر زدینقل قول:
همش تو زمان خودش خوب بوده ولی مسافر عالی بودنقل قول:
آلبوم تلافی غیر رسمی و آلبوم آدم و هوا ی شادمهر هم نایابه. دوستان کسی سراغ داره؟ در موزیک باران پیداش نکردم.
تو موزیک باران هست اما فقط کیفیت اورجینال نیستن.. میتونی از لینک زیر پیداشون کنینقل قول:
نوشته اصلی توسط farshadb2 [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
[فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
تشکر، متاسفانه همشون ۱۲۸ هست. ولی جاهای دیگه ۳۲۰ موجوده. امیدوارم نسخه اصلی آلبوم آدم و هوا ی شادمهر در موزیک باران بیاد.نقل قول:
نوشته اصلی توسط nasernew [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
دوستان کسی میدونه تاریخی برای اومدن آلبوم جدید شادمهر اعلام شده؟ و از آهنگها و موزیک ویدیو های اخیر هم در آلبومش گفته استفاده میکنه یا هنوز چیزی معلوم نیست؟
تاریخ پخش آلبوم رو ۱ اسفند اعلام کردن. از آلبوم سه تا کار پخش شده: قلب من، سرنوشت، تو بی من.نقل قول:
نوشته اصلی توسط farshadb2 [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
البوم یک اسفند میاد و سه تا ویدیوی اخرشم در البوم هست.نقل قول:
آلبوم 1اسفند پخش میشه...3تا ویدئو پخش شده احتمال زیاد یکی دیگه هم قبل آلبوم پخش میشه یکی هم بعد آلبوم ک همگی تو آلبوم هست...ب احتمال زیاد هم آلبوم 9ترک داشته باشهنقل قول:
پس چرا ترک لیست آلبوم را نمیزنند؟؟ تجربه کن را خیلی زود ترک لیستش را دادند...
تف تو روحت فرشباف با این برنامه ریزیت(sm120)
نقطه ضعف
تصویر
سرنوشت
تو بی من
اعتراف
قلب من
۳تا دیگه مونده شایدم ۲تا
آلبوم از 8تا بیشترهنقل قول:
از ضعیف به خوب نوشتم (sm128)نقل قول:
ادم و حوا رسمی نیست، خیالی نیست رو یادم رفت بذارش بین ادم فروش و دهاتی
اهان اینطوری باشه قبولهنقل قول:
البوم های تصویر و تجربه کن رو باید از کارنامه شادمهر حذف کرد
تصویر ضعیف ترین البوم شادمهر خواهد بود
من فکر میکنم ۹تا باشهنقل قول:
فربد بهترین البوم شادمهرو به ترتیب بگونقل قول:
نوشته اصلی توسط Farbod-7 [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
اولی مسافره میدونم (sm10)
نه انشالله خوبه بقیه ترک هانقل قول:
نوشته اصلی توسط Farbod-7 [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
البته من از 3تا ترک پخش شده از 100 30 میدم اونم بخاطر سرنوشتنقل قول:
همه عالی بودننقل قول:
مسافر
دهاتی
ادم و حوا
پرپرواز
تقدیر
خیالی نیست
ادم فروش
پاپ کرن
طرفدار
ولی تجربه کن و تصویر اسمشون کنار اینا نیست
این دوتا البوم یه جور شوخی بودن