خیر (sm120)نقل قول:
نوشته اصلی توسط Herzeleid [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
به سلامتی (sm120)
نمایش نسخه قابل چاپ
خیر (sm120)نقل قول:
نوشته اصلی توسط Herzeleid [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
به سلامتی (sm120)
:) (sm120)نقل قول:
نوشته اصلی توسط AkbaR [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
همه چی (sm120)نقل قول:
تاکید می کنم من فقط می دوزم (sm120)
بیشتر مخاطراتش بالاست تا عذاب وجدان (sm120)نقل قول:
نوشته اصلی توسط HO33E!N [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
وقتی میان می گن این چیه دوختی رفتم زدم اینجاش کجه آدم آب می شه (sm120)نقل قول:
نوشته اصلی توسط HO33E!N [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
البته به ندرت پیش میاد (sm120)
اگر درامدش خوبه دست ما هم بگیر ببر یه گوشه کارُ بگیریم (sm120)نقل قول:
نوشته اصلی توسط AkbaR [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
اصلی رو به فنا میدن حالا شما زحمت میکشی براشون میدوزی دو قورت و نیمشونم باقیه؟(sm120)نقل قول:
یه گوشش هم من میگیرم 2 گوشش هم اکبر که تجربش بالاس(sm120)نقل قول:
اول دکتر شو بعد (sm120)نقل قول:
والا (sm120) اوج خجالت اونجاس که می گه بیا خودت بزن ببین (sm120)نقل قول: