پ ماشین چی می شه (sm120)نقل قول:
نوشته اصلی توسط HO33E!N [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
نمایش نسخه قابل چاپ
پ ماشین چی می شه (sm120)نقل قول:
نوشته اصلی توسط HO33E!N [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
تو بگو من که نصاب نیستم من فقط میدوزم (sm120)نقل قول:
نوشته اصلی توسط AkbaR [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
ضررشُ باید بدی بعد؟؟(sm120)
تو میزنی دوباره پاره نمیشه؟(sm120)نقل قول:
نوشته اصلی توسط AkbaR [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
ماشین سر جاشه شیفتی روش کار میکنیم (sm120)نقل قول:
تره بار که شغل اصلیه در کنارش دوزندگی(sm120)نقل قول:
من که دایورت می کنم (sm120)نقل قول:
نوشته اصلی توسط Herzeleid [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
خیر اگه درست شدنی بود درست می کنیم اگه نه تقصیر خودشونه (sm120)
3 تا 8 ساعت میرونیم 3 تا 8 ساعت میدوزیم(sm120)نقل قول:
نوشته اصلی توسط Herzeleid [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
آهان اینجاس که تخصص ما نمایان می شه (sm120) نه فنی می زنیم (sm120)نقل قول:
تازه یه چیزی هم بدهکار میشن(sm120)نقل قول:
آها گفتم که نمیشه هی شما بزنید هی پاره شه(sm120)نقل قول: