چی شده(sm50)نقل قول:
نوشته اصلی توسط Betty [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
نمایش نسخه قابل چاپ
چی شده(sm50)نقل قول:
نوشته اصلی توسط Betty [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
آدم فردا تولدش باشه ، اینقد غمگین ؟نقل قول:
دست بزنین و شادی کنین امشب شب تولده(sm4)
بالای شهر تهران
در انتظار طوفان
(sm50)
اره ببینم خدا چی میخواد...اول خدمت مقدس را به سرانجام برسانیم ....نقل قول:
نوشته اصلی توسط ehsan1361 [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
اره خوب قبول شدنش ی بحث جداس....
دکترا احسان دیر نمیشه هروقت بتونی بری تازگی خودشو داره
پختم(sm172)نقل قول:
نوشته اصلی توسط 3fide [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
همین رفیق خودم میگه کاشکی زودتر شرکت کرده بودم ! هر چی زودتر بهترنقل قول:
نوشته اصلی توسط Gadfly [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
منم که میبینی شرکت نمیکنم دلایل مختلف داره که مهمترینش گشادیه (sm120) بعدشم به درد کار من نمیخوره وگرنه همین الان شرکت کنم رتبه 1 که نه ولی 2 حتمیه (sm120)
هيچ وقت روز خاصي نبوده برام(sm3)نقل قول:
نوشته اصلی توسط ehsan1361 [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
(sm77) اععنقل قول:
دخترا که خیلی حساسن رو اینجور مسائل (sm120)
کلا امروز روز خوبی نیست پر خبرای بد(sm50)نقل قول:
رو اين حساسن كه اشخاص خاص زندگيشون تولدشونو فراموش نكنن هميننقل قول:
از اين قاعده مستثني هستم فعلا