@[فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
میلاد رفتی سراغ آرتیستایی که اسماشون را بهت دادم یا فرصت نکردی؟(sm132)
نمایش نسخه قابل چاپ
@[فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
میلاد رفتی سراغ آرتیستایی که اسماشون را بهت دادم یا فرصت نکردی؟(sm132)
اکثرا الکترو کار می کردن ، بیشر دنبال داب استپ ها و دیپ استپ بودم ...نقل قول:
نوشته اصلی توسط peyman.2012 [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
داپ استپ هم چند تا معرفی کرده بودم که (sm120)نقل قول:
نوشته اصلی توسط Milik [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
فعلا دارم با چند تا سر و کله می زنم ببینم می تونم چیزی از توشون دربیارم ...نقل قول:
نوشته اصلی توسط peyman.2012 [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
Slushi یکشون تشریف داره ...
الان دیگه دنیا دنیای الکترونیکه (sm59)نقل قول:
نوشته اصلی توسط Milik [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
یه دنیای دیگه ست ...
خوبه ..نقل قول:
ولی کلا داپ استپ از اون دست سبک های خیلی خاصه و به نسبت دیگر سبکهای الکترونیک چندان طرفداری تو دنیا نداره (sm120)
چون خیلی طرفدار نداره خوبه دیگه ...نقل قول:
(sm59)نقل قول:
تو ایران هم خواننده ای داریم که داپ استپ کار کنه؟
هنوز ندیدم یا نشنیدم که کاری بزنن ، اونایی هم که هست همش سمپل تشریف داره ...نقل قول: