لب دريا بايد با آفتابه برم !!نقل قول:
نوشته اصلی توسط 3fide [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
اگه اسمم در اومد به شخصه ايمان ميارم
نمایش نسخه قابل چاپ
لب دريا بايد با آفتابه برم !!نقل قول:
نوشته اصلی توسط 3fide [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
اگه اسمم در اومد به شخصه ايمان ميارم
بيكارم مگه؟ تنهايي دارم حال ميكنمنقل قول:
نوشته اصلی توسط ehsan1361 [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
چی بگم به خدا...فعلن ک مشکلات دارن رسوب میکنن به جا حل شدننقل قول:
نوشته اصلی توسط ehsan1361 [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
باید احترام گذاشت دیگه به اهل منزل احسان خان
دکتر مهندس(sm2)
منم از این حرفا میزدم ؟ یادته ؟ اسنادشم موجوده در تاپیک پارو و جام جهانی (sm120)نقل قول:
نوشته اصلی توسط Betty [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
ولی فهمیدم که اشتباه میکردم و ... اعتراف میکنم که دیر هم شد و احمق بودم و ... (sm120)
به سعید نعمت الله میخوام پیشنهاد بدم یه فیلمنامه بنویسه (sm2)
حل میشه ایشالا ، توکل بر خدانقل قول:
نوشته اصلی توسط Gadfly [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
مگه کسی جرات داره به نظرات منزلش احترام نزاره ؟(sm120)
دکتر مهندس اسی (sm2)
غم اخرت باشه(sm50)نقل قول:
نوشته اصلی توسط milad771 [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
ایشالانقل قول:
نه ب خدا کسی ندیدم چنین کاری کنه
احسان جان خوشحال شدم بزرگوار فعلن
در فرصت مناسب خدمت میرسم(sm176)(sm10)
هیچی نشد نداره عزیزمنقل قول:
نوشته اصلی توسط Betty [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
قربونت فرهاد جان (sm176) من بیشتر مهندس جان (sm176)نقل قول:
نوشته اصلی توسط Gadfly [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
خدمت از ماست فرهاد ِ بابا (sm19)
این جمله در صورتی مفهوم پیدا میکنه که خودم زودتر بقیه برم وگرنه ....(sm50)نقل قول: