انتی ویروس قبلیت پاک کردی ؟ چی بوده ؟نقل قول:
نوشته اصلی توسط yaran [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
نمایش نسخه قابل چاپ
انتی ویروس قبلیت پاک کردی ؟ چی بوده ؟نقل قول:
نوشته اصلی توسط yaran [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
اره پاک کردم اون قبلی هم نود بودنقل قول:
نوشته اصلی توسط Chavosh [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
(sm54)عجب کانفیگی
[فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
پس درست پاک نکردی به اون گیر دادهنقل قول:
چرا درس پاک کردم ده بارم همه جارو زیرو رو کردم اثری ازش نبودنقل قول:
نوشته اصلی توسط Chavosh [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
فیسنقل قول:
نوشته اصلی توسط A M I R [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
ما نسل روشنی که تا عمق خیابان سوخت...
کوچه خالی بود...کوچه خالی...(sm50)
آنقدر مادرت... ظرف شست... که آب شد...آنقدر عکس تو را دید که کور شد...
اندوه بزرگی ست انبوه انتظار... (sm50)
پوست... رختخوابِ اسید
چشم... چاله های منتظر
بعد همسرش دیوانه شد و شعر می نوشت