مشهد هستم (sm59)نقل قول:
نوشته اصلی توسط Allaxa [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
از وقتی سیم تلفنارو از نوع ردیف کردم نویز بی نویز (sm128)
نمایش نسخه قابل چاپ
مشهد هستم (sm59)نقل قول:
نوشته اصلی توسط Allaxa [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
از وقتی سیم تلفنارو از نوع ردیف کردم نویز بی نویز (sm128)
نمیفرستی اسکرین ؟نقل قول:
نوشته اصلی توسط _Khashi_ [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
(sm120)
از پنل سرویس یا از مودم که این باشه 192.168 ؟نقل قول:
نوشته اصلی توسط Hadi [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
نقل قول:
نوشته اصلی توسط _Khashi_ [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
192.168.1.1
از مودم پس . از کدوم صفحش ؟ واسه چی میخای دقیقا
(sm50)
گاییدی منو ... نمیخوام بابا (sm2)نقل قول:
خواستم بدونم SNR ت چنده ...
ارزون تر هم هست حدود 50 60 تومن بردش البته زیاد نیستنقل قول:
SNR یعنی چه هادی ؟ (sm2)نقل قول:
نوشته اصلی توسط Hadi [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]