(sm74)نقل قول:
نوشته اصلی توسط MrCrow [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
نمایش نسخه قابل چاپ
(sm74)نقل قول:
نوشته اصلی توسط MrCrow [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
میخوام بدونم اندازه یه نخود مغز تو کله تو هست (sm2)نقل قول:
نوشته اصلی توسط R A S O O L [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
هر بار 5 تومن به امید یه لب (sm2)همینارو جمع میکردی رو هم میتونستی بری کمپانی یه دونه ترگلشو برداری یه شب (sm2)(sm51)
در زخم او زاری مکن (sm25)نقل قول:
نوشته اصلی توسط R A S O O L [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
البته ناگفته نماند فقط یه 5 تومن و یه هزار تومن خریدم (sm2)
مرا تریاق دهنقل قول:
نوشته اصلی توسط Sajjad [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
مال که را دزدیده ام (sm1)
نه این البوم تو استودیو جدیدش ضبط شده. یه استودیو کوچیکنقل قول:
نوشته اصلی توسط Amir [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
اینم خوب صدا میده. ولی یه مشکلی داره اینه که میکس و مستر کننده هاش چند نفرن. سیاست مسترشون فرق میکنه، مثلا فرشاد حسامی والیم وکال رو میاره پایین. بعد میزنی یه تراک دیگه میبینی سیاست میکس و مسترینگش متفاوته. یکنواختی از بین میره. بعد پارو رو داد المان میکس و مستر
اتفاقا خوبه واس تغییر حالنقل قول:
نوشته اصلی توسط Hadi [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
واقعا تمیزی پارو یچیز دیگه بود نه تنها به نسبت این البوم نسبت همه البوم هانقل قول:
نوشته اصلی توسط Amir [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
خیلی دوس داشتم اخرین اتوبوس ی جور دیگه بود شعر و ...
(sm2)نقل قول:
/اواتار تو و مهدی شبیه به همه کلا قاطیدم اونو میبینم فک میکنم پیمانه تورو میبینم فک میکنم مهدیه (sm2)نقل قول:
نوشته اصلی توسط .Peyman. [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
موریانه های عهد عتیق ، توی گهواره ی تو می خوابن
موش مرده های زن سالار ، رو سرم پنیر می سابن
چی به روز خودم نیاوردم ، همه چیزم غریب و سر سامه
دود سیگار و قرص خواب آور ، سال های ساله همرامه
وعده های نچسب صبحانه ، قرص جوشان منیزیم
عضلاتم گرفته از وحشت ، پرت می شم تو آب آکواریوم
من یه دیوونه ام که چن ساله ، فکر می کنم یه دلفینم
خودکشی می کنم تو حوض حیاط ، ماهو گیلاس سرخ می بینم
عنکبوتم که با تمام وجود ، آرزو می کنم ستاره بشم
پرده ها رو کنار بزنم ، روی سقفم دراز بکشم
شاهکار یه شاعر روسم ، "ابر شلوار پوش" سیمانی
من یه سرباز دائم الخمرم ، پای این برجک نگهبانی
تا جنین از تو شیشه ی الکل ، به لباسای چرک می خنده
پدرم زنده می شه و با شرم ، دست و پامو به تخت می بنده
چی شده چرا نمی خوابی ؟! با خودم حرف می زنم یک ریز
دست می برم تو اعصابم ، واسه من یه پیک دیگه نریز
روزهای تهوع انگیز و قرصهای متوکلوپرامید
حالم از زندگی به هم می خورد ، تو سرم خروس می جنگید ... (sm50)
ساناز صفایی (sm27)
میلاد تو خواب نداری ؟ (sm2)
خواب خیانت است به شبنقل قول:
نوشته اصلی توسط Hadi [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
[فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]نقل قول:
حوصله دعوا ندارم (sm98)
بله عسل(sm120)نقل قول:
نوشته اصلی توسط Malware [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
(sm50)
میلاد در بیار بده بخوره(sm2)نقل قول:
الان منظورت منم ؟ (sm2)نقل قول:
نوشته اصلی توسط MaMaTiR [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
(sm81)(sm81)(sm81)(sm81)(sm81)(sm81)(sm81)(sm81)(s m81)(sm81)
اشتباه شد ولی دوست داری مال تو(sm2)نقل قول:
هادی بشین تحریک نکن ملتُ (sm65)نقل قول:
راه دواخونه ها (sm81)(sm81)(sm81)(sm81)
میبینی چقدر دیوثه؟(sm2)نقل قول:
نوشته اصلی توسط peyman.2012 [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
(sm51) (sm2)نقل قول:
نوشته اصلی توسط farid007 [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
قربانی جنگ (sm81)
کجا تحریک کردم باو (sm2)حالا ببین این بار دومش اومد اینجا پست هم زد ....نقل قول:
نوشته اصلی توسط peyman.2012 [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
حالا کی میخواد دعوا راه بندازه .... (sm2)بابا دست این بچه رو بگیرین ببرین بخوابونین تا اینجا خوراک میلاد نشده (sm2)
میلاد از صفحه تاپیک محو شد .. اون زیر میرام نیست(sm2)
میلاد در کمین بچه آهو (sm2)نقل قول:
نوشته اصلی توسط MaMaTiR [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
این گوگل دیوث چرا بهش ی چیزی میدم سرچ کنه برا من نوشته میده که تایپ کنم(sm2)
نقل قول:
نقل قول:
تحریک کردی رفت دیگه (sm54)
این بحثا و کری خوندنا مخصوص رنج سنی بچه های زیر 20 سالِ
(sm27)
هی میخوام بیانیه ندم نمیشه نمیزارن (sm59)
چرا پاکش کردی ؟؟؟ ندیدمش (sm120)نقل قول:
امیر پاک کردنقل قول:
(sm50)
باو از سن سال ما گذشتهنقل قول:
والا ما خودمون یه کول داریم امیر بی گزند گوش میکنیم
خیلیم قبول داریم کار محسن و
ولی دیگه جو زدگیم حدی داره
شوخی میکنم باهات اون میلادم سر شب خودم بش گفتم زیاد زر میزنی (sm70)نقل قول:
نوشته اصلی توسط farid007 [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
ولی لحن پست اولت خیلی تند بود .... بیخیال
هویجوری دلم تنگ شده بود (sm120)نقل قول:
الان طرف کی تشریف داری (sm2)نقل قول:
همیشه خق با منه(sm2) - این توانایی رو دارم که خیلی راحت یکی رو با سند و مدرک بکوبم حالا هر کی که میخواد باشه به جز یزدانی (sm59)