نقل قول:
نوشته اصلی توسط EHSAN [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
استاد ناشناس (sm50)(sm2)
نمایش نسخه قابل چاپ
نقل قول:
نوشته اصلی توسط EHSAN [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
استاد ناشناس (sm50)(sm2)
قسمت اخریه تموم شد باش(sm88) چقد خفنه اهنگش(sm102)نقل قول:
نوشته اصلی توسط MaSiHa [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
نقل قول:
فریاد زیر آب پلی (sm50)
من واقعا دلم به حال نسل آينده و كتاب تاريخي كه بايد حفظ كنن ميسوزه...
توافق ژنو
توافق وين
تفاوت تعليق و توافق و توقف!
تفاوت فرجام و برجام و قطعنامه!
تفاوت عراقچي و تخت روان چي!
والا ما يه كاپيتولاسيون داشتيم هنوزم دقيق يادم نيست چي بود...
نقل قول:
نوشته اصلی توسط MaSiHa [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
چقدر فيلمشو دوست داشتم
(sm50)(sm50) خوشا مـردن خوشا از عاشقی مـردن (sm50)نقل قول:
نوشته اصلی توسط tandis_m [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
مثل آن مرداب غمگيني كه نيلوفر نداشت
حال من بد بود اما هيچكس باور نداشت (sm74)
خوب ميدانم كه" تنهايي" مرا دق ميدهد
عشق هم در چنته اش چيزي از اين بهتر نداشت!
آنقدر ترسيدم از بي رحمي پاييز كه
ترس من را روز پاياني شهريور نداشت!
زندگي ظرف بلوري بود كنج خانه ام
ناگهان افتااااد از چشمم، ولي مو بر نداشت!
حال من، حال گلسرخي ست در چنگ مغول
هيچكس حالي شبيه من... به جز " قيصر" نداشت!
یعنی میگی من بیام اثار کشور نابود کنم در مورد من چه فکری کردی(sm25)نقل قول:
نوشته اصلی توسط tandis_m [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
نقل قول:
نوشته اصلی توسط Rasoulh111 [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
هيچ(sm10)
نقل قول:
(sm19)
قز شاعر اولوبسان
اینده بیر دوزگون عریان اشی اولایده حال وریده
افرین(sm2) چون خودم هم قصد تخریب داشتم(sm2) زمانی که تخت جمشید بودم به زور بیرونم کردن(sm120)نقل قول:
نقل قول:
نوشته اصلی توسط Rasoulh111 [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
پس بايد در مورد اون" هيچ "يه تجديد نظر كنم (sm2)
نقل قول:
(sm10)
نقل قول:
(sm172)
(sm50)نقل قول:
حال نظرت بعد تجدید نظر چیه(sm70)نقل قول:
مینا خودمونیم نفهمیدی چی نوشتم فقط خواستی با یه شکلک سروته ماجرا رو هم بیاری کسی هم نفهمه(sm2)نقل قول:
نظرم اينه(sm39)نقل قول:
نقل قول:
فقط اشي رو نفهميدم اونم فكر كنم بد تايپ كردي(sm59)ناسلامتي آذري هستما (sm39)
نقل قول:
حالا چرا میزنی(sm2)با هم که تفاهم داشتیم در مورد تخریب(sm2)
خوب اذریت ضعیفه چرا میزنی(sm70)دستت هرزه ها(sm120) منظورم اش دوغ بود(sm128)به زبون خودمون عیران اشی(sm140)
چون برگ زرد
چون برگ زرد
بهروی زمین سرد
بهروی زمین سرد
چون برگ زرد
جانانه در گذار تو افتادهام عزیز ... (sm25)
بیا در آغوش شیطان ...نقل قول:
نوشته اصلی توسط ehsan1361 [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
سانتر روی دروازه راحت ترین راه واسه گلزنی ست
منچستر تو هر بازی دست کم 600 تا پاس کوتاه میده
- (sm2)
د یر وز داشتم تو حموم جق میزد م بابام درو باز كرد
هل شدم گفتم چیه مال خودمه میخوام تند تند بشورمش
نقل قول:
زدن داري ديگه عيران آشي نوشتي الان؟(sm77)
پیج مشکلات جنسی؛
دختری هستم 23 ساله ,ورزشکار,برنز قد بلند و تازه هم لیزر کردم, مشکل من اینه که هر وقت لباس زیر **** میپوشم افکار پلیدی به ذهنم میاد و ناخوداگاه خود ارضایی میکنم, مخصوصا وقتی شورت و سوتین فسفری میپوشم
لطفا کمک کنید.
و اینک جواب ملت؛
1-گلنار من کو
2- ازین به بعد لباس زیرتو بده مادر بزرگت بدوزه واست
3- لعنتی فردا امتحان دارم
4- کارتون تموم شد بدین اینور صابونو
5- میای شورتامون عوض؟
6- خاک تو سر گلشیفته
7- کس کش اومدی مشکل جنسیتو بگی یا مارو ج.قی کنی
8-من همون مورد چهارم, کدوم جا کشی صابونو پیچوند
9- شرتت تو حلقم بانو
10-پراید مدل 72 انژکتور تمیز 6تومن
11- خارتو گا.یدم مورد 10 پراید مدل 72 اخه انژکتوریه؟
12- اون صابون بده بکنم تو *** این مورد 10 خار کصده.. حواسمونو پرت کرد جاکش
@[فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...] میبینی چه طوفانی شد یهو؟ در عرض 10ثانیه همــــــــه چی دگرگون شد؟ این خاک برای من عادیِ... انقدرا هم شدید نیست... ببین ما چی میکشیم وقتی اهواز گرد و خاک میشه (sm172)(sm172)(sm172)
به بعضی از خانوما باید گفت:
.
.
.
.
.
.
.
حالا افسر گواهینامه داد ، تو چرا قبول کردی
(sm2)نقل قول:
تو سرعت این چیزها معلوم نمیشه(sm70) اشتباه تایپی بود (sm25)
میخوام رو سنگ قبرم این باشه طلوعی که خیلی غم انگیز بود
قشنگترین خاطره ی عمرم غروبی که خیلی غم انگیز شد !
(sm77) چـــــــــــــــــــرا؟ تعریف کن ببینم چی شده (sm77)نقل قول:
ﭼﺮﺍ ﻭﻗﺘﻲ ﻣﻤﻪ ﺩﺧﺘﺮﺍ، ﻧﻮﻛﺶ ﺳﻴﺦ ﻣﻴﺸﻪ ﻭ ﺍﺯ ﺯﻳﺮ ﻟﺒﺎﺱ ﻣﻌﻠﻮﻡ ﻣﻴﺸﻪ؛ "ﺧﻴﻠﻲ ﺳﻜﺴﻴﻪ"
ﻭﻟﻲ ﻭﻗﺘﻲ ... ﻣﺎ ﭘﺴﺮﺍ ﺳﻴﺦ ﻣﻴﺸﻪ، ﺧﻴﻠﻲ ﺑﻲ ﺷﺮﻣﺎﻧﻪ ﻭ ﺯﺷﺘﻪ؟
ﻣﺎﻝ ﺍﻭﻧﺎ ﻣﺎﻟﻪ...
ﻣﺎﻝ ﻣﺎ ﺑﻴﺖ ﺍﻟﻤﺎﻟﻪ؟
ﺗﺒﻌﻴﺾ ﺗﺎ ﻛـﯽ؟
واي آره الان از بيرون اومدم تو اين گرد و خاك اون دو قطره بارون چي بود اين وسط ماشين يه شكلي شد بيا و ببين(sm81)(sm81)نقل قول:
نوشته اصلی توسط pirana [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
بميرم الهي واقعا چي ميكشين اونجا(sm74)
(sm2)نقل قول:
(sm2)نقل قول:
نوشته اصلی توسط pirana [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
نقل قول:
دور از جون(sm39)
(sm172)نقل قول:
ماشینو تو پارکینگ گذاشته بودم گفت تا 2 باید بمونن من گفتم کارم طول میکشه ساعت 1.15 بود رفتم ماشینو بردارم دیدم جلو ماشین من 2ماشین پارک کردن گفتم بیا بکش کنار من برم کار دارم گفت نمیشه باید تا 2صبرکنی گفتم مگه اینجا پارکینگ نیست گفت نه اینجا طویله ست گفتم حرف دهنتو بفهم برگشت فحش خواهر مادر داد گفتم درست حرف بزن خودتی یه مشت به یکی از دوستان زد ما هم افتادیم رو سرشون تا جا داشت زدیمشون باورکن هنوز انگشتهای دستم درد میکنه از بس مشت زدم تو سرشون با پا رفتم تو شکمش بعد زنگ زدم 110 امد یه سیلی هم مامور خوابوند تو گوشش داشت فحش میداد. داشتم از پارکینگ می امدم بیرون یه مرد داشت با زنش حرف میزد میگفت نبودی ببینی اینجا یه بزن بزنی بود(sm70)نقل قول:
انقد تو مشهد پارك آبي زدن
الان امام رضا خودش شك كرده ضامن آهو بوده يا دلفين!!!
پـاشـُ بـرو دـیگــِ نــیا ... دیــگـِ بــِ قـبرمـ سـر نـزن ... ! (sm169)
اخ اخ لینک اینُ بده واسه آهنگ امشب...(sm172)نقل قول: