یک وب مستر به تمام معنا (sm50)نقل قول:
نوشته اصلی توسط Sahand.M [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
نمایش نسخه قابل چاپ
یک وب مستر به تمام معنا (sm50)نقل قول:
نوشته اصلی توسط Sahand.M [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
یادمه بابک!نقل قول:
نوشته اصلی توسط harf [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
دل نوشته بود هذیون نبود.
کاش منم دقت تورو موقع آهنگ شنیدن داشتم.
منه ساده یه عمر فک میکردم شهیار و داریوش میگن رختم از تاول تن پوشه،تو از پوست پلنگ (sm172)
درستش میشه رختم از تاوله،تن پوش تو از پوست پلنگ...
[فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
داداشا، فول البوم ليلى افشار رو از کجا مى شه گير آورد!؟
@[فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
@[فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
نقل قول:
نوشته اصلی توسط SaSan69 [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
بیپ تونز و آیتونز (sm74)
بيپ تونز!؟؟؟؟؟؟ مگه مجوز داره اينجا!؟نقل قول:
نوشته اصلی توسط Saber [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
بلی !
با رو سری (sm3)
[فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
چه بد!!!!!!! اين البومارو دارى!؟ چندتا البوم خارج منتشر شده!؟
(sm50)
والا من کلاً 4 تا آلبوم از لیلی افشار دارم .
2 تا wav + یه دونه mp3 ، که همه رو امیر زده .
یه دونه رو هم از بیپ تونز رایگان گرفتم . که اسمِ آلبوم هست هزار و یک شب .
فکر کنم امیر این رو هم توی تاپیک زده . یه سرچی بزن .
دمت گرم داداش(sm19)
دوست دارم غریبه
دوسم داری می دونم
میخوام تا زنده هستم
کنار تو بمونم
(sm50)
گوگوش: آلبوم یعنی درد از دوست خوبم رضا صادقی (sm2)
میثم قضیه چیه (sm120)
این گوگش تهی مغز شده سهند (sm2)
هر جور حساب میکنم اصلا گوگوش با رضا صادقی جور در نمیاد (sm2)
این پست رو گوگوش تو تلگرامش گذاشت خیلی محترمانه لفت دادم از چَنِلش (sm70)نقل قول:
نوشته اصلی توسط Meysam Molaei [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
تو این خواننده های زن فقط بانو شهره تونسته حفظ آبرو کنه با اون صدای مخملی فوق العاده اش (sm50)
رضا صادقی اگر آدم بودم که با آپ نما قرار داد نمی بست واسه فروشه آلبومش گوگوش هم اگر خواننده بود از خواننده ی درجه 8 که 1000 تراک آدم بخواد بررسی کنه فقط میشه 2 یا 3 ترکش را تحمل کرد حمایت نمیکرد(sm25)
پس فردا از تتلو حمایت میکنه کاری قوی از دوست خوبم امیرحسین مقصولو (sm2)
درسته بابک قبول دارم منظورم از خواننده بودن الان هستش گوگوش با این کارهای داره کارنامه ی کاری درخشان خودش را لکه دار میکنه اصلا نیازی نیست.نقل قول:
نوشته اصلی توسط harf [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
به نظر من مسائل مالی پشت این قضیه هستش چرا باید رضا صادقی جشن امضای آلبومش را تو کاخ نیاوران بگیره؟
تو این دوره زمونه کسی تبلیغ کار کسی را الکی انجام نمیده اونم گوگوشی که برای خودش یکی از قطب های موسیقی کشور هستش
مسعود همایونی نوازنده ی مثلا به قول خودش برجسته ی گیتار الکترونیک تشریف داره
چشم من اندازه پنجره هاست
تو رو بی پرده تماشا می کنم ... (sm50)
باز برمیگردم به حرف مهرداد آسمانی نازنین که فرمود :
اون زمانی که من تو جبهه ی جنگ بودم شما نشعه بودی ...
(sm70)
فارغ از تمام این صحبت ها اون روز دیدم احمدوند تو پیج اینستاش زده بود از این بعد باید برای تک آهنگ های هم از سمت ارشاد مجوز بگیرم یعنی پخش تک آهنگ هم روال صدور یک آلبوم را داره (sm50)
حیف پیج اینستا ندارم و گرنه یه نظری میزاشتم که خودش بیاد دایرکت
آفرین به مدیریت خودم ...
آفرین به پیچ خودم ...
امسال نیز یکسره سهم شما بهار
ما را در این زمانه چه کاریست با بهار ؟
از پشت شیشههای کدر ، مات ماندهام
کاین باغِ رنگ ، کار خزان است یا بهار
حتی تو را ز حافظهی گل گرفتهاند
ای مثل من غریب در این روزها بهار !
دیشب هواییِ تو شدم باز ، این غزل
صادقترین گواهِ دلِ تنگ ما بهار !
گلهای بیشمیم به وجدم نمیکشند
رقصی در این میانه بماناد تا بهار ... (sm50)
محمدعلی بهمنی ...
(sm27)
احمدوند دستگاهی (sm2) تو همونی بودی که یک شخص موسیقی دان و موسیقی شناس نظر گذاشته بود که آقا احمدوند همه کارهای شما شاد و اکتیو هستش ولی خب صداتون دستگاهی هستش با دستگاه بالانس شده و تنظیم شده تا به کیفیت مورد نظر برسه بعدش هر روز تو پیجت یه کار لایو میزاشتی خودتو جر میدادی که آره صدات دستگاه نیست (sm70)
درسته بابک جان حقیقت هم همینه.نقل قول:
جای تعجب هستش بابک خواننده های که انقدر موفق بودن میدونستن با چه کسانی باید کار کنن که آثارشون موندگار بشه الان به این وضع دچار شدن.
یادمه تو زندان یکی از رفقا پرسید چطور میشه انقدر آثار داریوش و ابی و هایده و ... به دل آدم میشینه یه بابایی بود اون موقع این گفتش نمیدونم صحبت هاش چقدر درست بود بابک ولی میگفتش اینطوری بودش مثلا ترانه نوشته میشد مثلا میگفتن این ترانه را باید مثلا شماعی زاده روش آهنگسازی کنه ترانه و آهنگ که ساخته میشد مثلا میگفتن فقط هایده میتونه این کار را قوی اجرا کنه یعنی بابک همه چیز رو اصول بود اون زمان این همه صحبت کردم میخوام بگم بزرگانی که انقدر دقیق کار کردن و را برنامه هاشون حساس بودن چطور میشه که انقدر ساده بی گدار به آب بزنن و کار ضعیف بیرون بدن یا پشت یه خواننده درجه 8 در بیان بابک باز هم میگم مسائل مالی هستش احتمال 99%
نقل قول:
نوشته اصلی توسط Milik [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
نقل قول:
نوشته اصلی توسط Milik [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
من مررره قوووربان ده(sm120)
(sm10)(sm10)(sm10)
مملکته یه عکس داده از هوای چهارشنبه ی اهواز داغونه پسر داغون (sm74)
این غروب دلگیر عصر جمعه نیست
این هوای چهارشنبه 11خرداد ساعت 1 ظهر اهوازه
خوزستان هوا ندارد (sm25)
- (sm50)
(sm155)
(sm50)
فایلِ پاور پوینتِ شخمی ای که برای استاد فرستادم . . . (sm50)
با تشکر از تمامِ دوستان (sm59)
خواهش مى کنم، وظيفه بود(sm120)