تا دوباره دیدن تو دست و رویم را نخواهم شستنقل قول:
نوشته اصلی توسط MusicVA [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
ای عطر درست ...
نمایش نسخه قابل چاپ
تا دوباره دیدن تو دست و رویم را نخواهم شستنقل قول:
نوشته اصلی توسط MusicVA [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
ای عطر درست ...
(sm50)
سازم اي ساز شكسته اي به خاك غم نشسته
خيلي وقته بي صدايي راحتِ هرجان خسته
تا تو خاموشي و تنها هم صدا كي دارم اي دوست
آب شد دل از فراغت بر تنم چي مانده جز پوست
براي تن هاي مرده نفس دم مسيحا
مي دونم كه تو تبارت مي رسه به عرش اعلا
تو خودِ بودن مايي اگه تنها يه صدايي
پرِ بخشش پرِ ايثار با تموم بي ريايي
لب فرو بسته من گو بي صداييِ تو مرگه
ناله كن كه ناله تو مث بارون واسه برگه
(sm88)
پیر شدم تو این قفس یه کم بهم نفس بده ...نقل قول:
نوشته اصلی توسط R A S O O L [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
رسول بهت گفته بودم که بهترین فیلمی که من از نولان دیدم حیثیت تشریف داره
آره ! خودم 6 بار تاحالا دیدمش (sm120)نقل قول:
نوشته اصلی توسط Milik [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
البته بیشتر به خاطر کریستین بیل - این دیگه واقعا چندتا اسکار میخواست که بهش ندادننقل قول:
نوشته اصلی توسط R A S O O L [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
(sm50) با اینکه به نظر من بهترین فیلمهاش بین ستاره ای و تلقین هستش ولی حیثیت واسم بیشتر جذابیت داره ! مخصوصا به قول تو بازی کریستین بیل البته هیو چکمن هم عالی بودنقل قول:
نوشته اصلی توسط Milik [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
پایان فیلم به شدت غافلگیر کنندس (sm178)
این بیشتر به واقعیت میخوره و کلا باور پذیرتر تشریف داره واسه همین خاطر که جذابیتش زیادهنقل قول:
(sm50) prisoner و zodiac رو دیدی ؟نقل قول:
بله - مگه میشه فیلم دنیس رو ندید - البته فینچر مقواست ...نقل قول: