آره از همون اول(sm50)نقل قول:
نوشته اصلی توسط Gsshop [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
نمایش نسخه قابل چاپ
آره از همون اول(sm50)نقل قول:
نوشته اصلی توسط Gsshop [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
کیوث خلا من تگش کردم (sm2)
وای وای خدا (sm2)
(sm2)(sm2)
اصلا نمی صرفه من از چهارم تا امروز 5 گیگ تموم کردم فقط وب گردی کردم 10 تا هم اهنگ انلاین گوش دادم
(sm2)عایا اصن الی وجود خارجی دارد؟
این پسره شبیه تصویر سازی ذهنیم از الی بود تگش کردم الانم باز تگش کردم (sm2)نقل قول:
نوشته اصلی توسط MrA_Chavoshi [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
[فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
تو رو هم تگ کردم (sm2)
آقا اینو یکی ترجمه کنه
dear bro idont no u & you dont no me but u send friend riqust
میگه بردار عزیر ( احمق) نه من تو رو میشناسم نه تو منو ! اما تو درخاتس دوستی دادینقل قول:
نوشته اصلی توسط hesamz [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]