شیخ میبینه مردم تو میدون جمع شدن.
از پلیسه میپرسه: سیچه ایچو جم اوبيدن؟
پلیسه میگه: کسایی که لهجه دارن رو اعدام میکنن.
شیخ میگه: به چه علت گُلم؟
نمایش نسخه قابل چاپ
شیخ میبینه مردم تو میدون جمع شدن.
از پلیسه میپرسه: سیچه ایچو جم اوبيدن؟
پلیسه میگه: کسایی که لهجه دارن رو اعدام میکنن.
شیخ میگه: به چه علت گُلم؟
من از وقتی گمت کردم تمام رویاهام گم شد
تو چی میدونی از اونی که قصش حرف مردم شد
(sm81)
این گریه ها باشه برای بعد . . . (sm50)نقل قول:
نوشته اصلی توسط Rasool24 [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
اون چیه که هرچی میخوری.... حجمش بزرگتر میشه..!؟. (;
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
به نظر من که معدس!!!
البته نظر کثیف شمام قابل احترامه
تو میتونی کسی باشی که من رویاشو میدیدمنقل قول:
نوشته اصلی توسط Rasool24 [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
کسی که عاشق من بود کسی که می پرستیدم (sm172)
گف کدام راه نزدیک تر است؟ گفتم به کجا؟ گفت به خلوتگه دوست.گفتم تو مگرفاصله ای میبینی بین دل و ان کس که دلت منزل اوست
(sm172)نقل قول:
نوشته اصلی توسط rebasss [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
نقل قول:
نوشته اصلی توسط MrCrow [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
کاش فقط ای کاش (sm81)
این فرشته ها که رو شونه چپ و راست اعمال آدما رو یادداشت میکنن ، اگه چیزی یادت بره ازشون سوال کنی میتونن کمکت کنن یا فقطخــ.ایمالیبلدن!؟
نقل قول:
من اسیرم تو فقط لحظه ی مردن من
میتونی واکنی این یوق از گردن من (sm25)